PCRM — seminar zonal la Căușeni
РУС. MOLD.
» » PCRM — seminar zonal la Căușeni

PCRM — seminar zonal la Căușeni

21-05-2016, 15:57
Viziuni: 1 079
  
Versiunea de tipar   
PCRM — seminar zonal la CăușeniÎn ziua de sîmbătă, 21 mai, la Căușeni a avut loc primul din cele opt seminare zonale planificate ale activului Partidului Comuniștilor, organizat de Comitetul Central al PCRM. La seminar au participat primii secretari și activiști ai comitetelor raionale de partid din raioanele Căușeni, Anenii Noi și Ștefan-Vodă.

 

La lucrările forumului au luat parte liderul PCRM, Vladimir Voronin, secretarul executiv al CC al PCRM, Elena Bodnarenco, șeful fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac, președintele comisiei de partid, Oleg Mantorov, precum și președintele Uniunii Femeilor din Moldova, Tatiana Bujoreanu.


Pe ordinea de zi a seminarului s-au aflat chestiuni legate de organizarea activității de partid la nivelurile organizațiilor primare și al comitetelor raionale de partid, de ținerea documentației de partid, de munca ideologică, asigurarea disciplinei de partid etc.


Participanții la seminar au supus discuțiilor problemele actuale cu care se confruntă atît comuniștii din teritoriu, cît și întreaga societate moldovenească.


Pentru schimbul la timp de opinii, experiență și informații referitoare la evenimentele din țară, precum și la problemele de activitate vitală a organizațiilor de partid la nivel de raion, pentru a putea fi luate în mod operativ deciziile corespunzătoare, Comitetul Central a recomandat organizațiilor de partid să desfășoare în teritoriu adunări nu mai rar de o dată în lună, invitînd să participe la ele și reprezentanți fără de partid din comunitățile locale.

La primul seminar zonal organizat la Căușeni au luat parte mai mult de 130 de comuniști.

Sursa: Serviciul de presă al PCRM.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: