Munca în echipă
РУС. MOLD.
» » Munca în echipă

Munca în echipă

8-12-2016, 15:27
Просмотров: 819
  
Версия для печати   
Munca în echipăCR ale PCRM țin plenare deschise la care, conform hotărîrilor Congresului VIII, sunt elaborate metodele și tactica luptei politice

Pe parcursul lunii curente, în toate comitele raionale și municipale ale PCRM se țin plenare la care se iau în dezbatere sarcinile comitetelor raionale în scopul îndeplinirii hotărîrilor Congresului VIII al CC al PCRM din 19 noiembrie 2016.

 

Conform graficului stabilit, începînd cu 27 noiembrie, plenare de acum s-au ținut în nouă comitete raionale ale partidului – la Soroca, Ialoveni, Cimișlia, Criuleni, Briceni, Căușeni, Florești, Fălești, precum  și la CR al PCRM din sectorul Buiucani al capitalei.

 

Pînă la sfîrșitul acestei săptămîni, se planifică să fie ținute plenare încă în 12 comitete raionale ale PCRM. La plenare  iau parte membri ai Comitetului Central și ai Comitetului Executiv Politic al CC, deputați din fracțiunea parlamentară a PCRM. Plenarele au loc în regim deschis, la lucrările lor participă nu doar membrii comitetelor raionale, ci și activiști ai PCRM, precum și adepți ai partidului.

 

Conform informației Comitetului Central al PCRM, plenarele se desfășoară cu o prezență înaltă a comuniștilor. În general, comuniștii din raioane își exprimă aprobarea lor față de lucrările Congresului VIII, precum și față de hotărîrile lui. La ziua de astăzi, se muncește activ la elaborarea măsurilor și tacticii de activitate la îndeplinirea în teritoriu a hotărîrilor Congresului VIII.

 

În particular, comuniștii aprobă obiectivele strategice ale Partidului Comuniștilor, adoptate la congres, și anume – dizolvarea cît mai grabnică a actualului Parlament și crearea unor condiții propice pentru organizarea în Republica Moldova a unor alegeri anticipate, libere și democratice.

 

Încă o sarcină dintre cele importante pentru următoarea perioadă comuniștii  consideră lichidarea regimului antipopular și antistatal de la guvernare și restabilirea normelor constituționale. După cum menționează participanții la plenare, fără asta nu este posibilă revenirea la o dezvoltare socială și economică normală a Moldovei.

 

După cum se remarcă în decizia Congresului VIII al PCRM, pentru atingerea acestor scopuri strategice, comitetele raionale ale PCRM trebuie să obțină o creștere a rîndurilor partidului prin lărgirea permanentă a bazei sociale a partidului, prin folosirea deplină a oportunităților oferite de sprijinul pe care-l oferă societatea Partidului Comuniștilor. Față de selectarea candidaților pentru primirea în rîndurile partidului se cere să fie manifestată atenție și principialitate.

 

Încă un important aspect al activității în interiorul partidului este elaborarea și implementarea în practică a unui sistem bine pus la punct de muncă ideologică în rîndurile comuniștilor și, prin intermediul lor, în rîndurile alegătorilor, pentru a fi depășită blocada informațională a PCRM și pentru a aduce la cunoștința alegătorilor  informații veridice și convingătoare despre procesele care derulează în țară.

 

Comuniștii relevă că, la ziua de astăzi, pentru partid cele mai importante sunt problemele politicii de cadre. De aceea fiecare comitet raional este însărcinat să întărească și să perfecționeze potențialul său de cadre. De activitatea bine coordonată a organizațiilor primare de partid în multe depinde rezultatul muncii depuse de comitetele raionale ale PCRM și de întregul partid.
 
comunist.md
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: