A munci cu o eficienţă maximă
РУС. MOLD.
» » A munci cu o eficienţă maximă

A munci cu o eficienţă maximă

2-04-2016, 13:34
Просмотров: 927
  
Версия для печати   
A munci cu o eficienţă maximăConform graficului aprobat, într-un şir de raioane au avut loc plenare ale comitetelor raionale ale PCRM


La lucrările respectivelor forumuri de partid au participat membri ai Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM şi deputaţi din fracţiunea Partidului Comuniştilor în Parlament.

 

Maria Postoico, membru al Comitetului Executiv Politic, deputat în Parlament, a luat parte la lucrările plenarelor de la Donduşeni şi Rîşcani. Plenare au mai avut loc la Teleneşti, unde a fost prezent Oleg Reidman, membru al CC, deputat în Parlament, şi la Briceni, unde în faţa activului a ţinut un discurs deputatul în Parlament Vasili Panciuc.


Comuniştii din comitetele raionale Donduşeni, Răşcani, Teleneşti, Briceni şi Cimişlia au făcut totalurile campaniilor de dare de seamă şi alegeri în organizaţiile lor teritoriale şi au purtat discuţii asupra situaţiei sociale, economice şi politice din ţară.


În cadrul dezbaterilor, membrii PCRM şi-au expus opiniile în ceea ce priveşte starea de lucruri din raioane şi au făcut propuneri la adresa Comitetului Central, pe care reprezentanţii CC s-au obligat să le aducă la cunoştinţa organelor de conducere ale partidului.


La rîndul lor, membrii Comitetului Central al PCRM i-au îndemnat pe comunişti să depună maximum de eforturi în munca de agitaţie în mijlocul alegătorilor, să continue consolidarea şi completarea rîndurilor partidului, precum şi să-şi organizeze activitatea conform sarcinilor expuse în decizia Plenarei a XVIII-ea a CC al PCRM, care a avut loc la 13 februarie 2016.

 

Ecaterina Mîndru

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: