Timpul cînd problemele îi unesc pe oameni
РУС. MOLD.
» » Timpul cînd problemele îi unesc pe oameni

Timpul cînd problemele îi unesc pe oameni

6-07-2017, 12:47
Viziuni: 922
  
Versiunea de tipar   
Timpul cînd problemele îi unesc pe oameni Comuniștii din sectorul Botanica:„PCRM întotdeauna a fost de partea poporului moldovenesc, și oamenii cunosc și înțeleg acest lucru”

 
Pe 5 iulie, a avut loc Plenara a VIII-a a CR al PCRM din sectorul Botanica al capitalei, la care au fost luate în dezbatere totalurile Plenarei a III-ea a CC al PCRM și examinate sarcinile partidului în ceea ce privește intensificarea interacțiunii cu organizațiile obștești. În cadrul plenarei, de asemenea au fost făcute totalurile activității comitetului rational pe parcursul ultimilor trei luni și audiată informația despre activitatea fracțiunii PCRM în Consiliul Municipal al Chișinăului. La lucrările plenarei a participat și Elena Bodnarenco, secretar pentru munca organizatorică a CC al PCRM, deputat în Parlament.

În raportul său, Nicolai Rusol, prim-secretar al CR al PCRM din sectorul Botanica, a enumerat un șir de acțiuni organizate și desfășurate de comuniștii din sector.

Nicolai Rusol i-a informat pe tovarăși cu privire la lucrările Plenarei a III-ea a CC al PCRM, pe parcursul căreia, ca un fir roșu, s-a perindat ideea că, în realizarea obiectivelor propuse de Congresul VIII al PCRM, un loc important îi aparține interacțiunii și coordonării activității organizațiilor obștești din partea comitetelor partidului.

Coraportul despre activitatea fracțiunii PCRM în Consiliul Municipal Chișinău a fost prezentat de Natalia Vîsotina, consilier municipal din fracțiunea PCRM și a celor fără de partid.

Ea a constatat că în activitatea Consiliului Municipal se face tot mai vădită lipsa unei abordări sistemice consecvente în activitatea orașului, precum și o confruntare între două grupuri politice.

În componența CR al PCRM din sectorul Botanica intră conducătorii a cîteva mari organizații obștești, în particular, conducătorul Asociației obștești „Organizația de Veterani din Republica Moldova”, Ala Mironic, care a povestit despre posibilitățile de interacțiune a comitetelor raionale cu organizațiile obștești.

Ea a menționat că PCRM, pînă și în condiții dintre cele mai complicate, apără interesele nu doar ale comuniștilor, ci și ale tuturor cetățenilor Moldovei. Apără istoria Moldovei și a Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Ala Mironic a subliniat importanța participării comuniștilor la acțiunile consacrate unor date istorice, pe care actuala conducere a țării le ignoră.

Conducătoarea organizației obștești Uniunea Femeilor din Moldova, Tatiana Bujoreanu, a povestit despre activitatea acestei organizații de femei, despre problemele care le unesc pe toate femeile din republică.

La încheierea plenarei, Elena Bodnarenco a reamintit că la Plenara a III-ea a CC al PCRM a fost examinată o temă importantă. Potrivit ei, una din problemele în jurul căreia e posibil să se activeze în comun cu organizațiile obștești e reforma spitalelor. „Pe de o parte, noi vorbim despre faptul că rîndurile noastre nu cresc așa cum ne-am dori și că din această cauză și numărul agitatorilor se micșorează. Pe de altă parte, noi avem o mare armată de oameni care ar putea să se unească cu noi în scopul soluționării unei sau altei probleme. Se vede că în această privință nu ne ducem lucrul pînă la capăt. Ca să reușim, trebuie să muncim permanent, zi de zi”, a concretizat secretara CC al PCRM.

Natalia Lujinaскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: