Partidul Comuniștilor a marcat 100 de ani a Mărețului Octombrie
РУС. MOLD.
» » Partidul Comuniștilor a marcat 100 de ani a Mărețului Octombrie

Partidul Comuniștilor a marcat 100 de ani a Mărețului Octombrie

7-11-2017, 13:32
Viziuni: 558
  
Versiunea de tipar   
Partidul Comuniștilor a marcat 100 de ani a Mărețului OctombrieMarți, 7 noiembrie, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, împreună cu forțele progresive din mai multe țări, a marcat 100 de ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie din 1917.
 
În legătură cu importantul jubileu al Revoluției, la Chișinău, la monumentul lui V. I. Lenin de la Moldexpo, a fost organizat un miting festiv la care au participat membrii Comitetului Central al PCRM, activul partidului, deputații din Parlamentul țării, părtașii Partidului Comuniștilor.

În cadrul Congresului VIII al PCRM, care s-a desfășurat anul trecut, anul 2017 a fost declarat Anul celor 100 de ani de la Revoluția din Octombrie. Pe parcursul întregului an, pe tot teritoriul Moldovei s-a făcut primirea specială în rîndurile Partidului Comuniștilor, dedicată Mărețului Octombrie.

De asemenea, pe parcursul anului 2017, Comitetul Central al PCRM a desfășurat conferințe științifico-practice dedicate etapelor revoluționare de bază — Revoluția din februarie, Tezele din Aprilie ale lui V. I. Lenin, evenimentelor din iulie 1917.

Momentul culminant în șirul activităților dedicate împlinirii a 100 de ani de la Revoluție a fost desfășurarea la Chișinău, de comun cu Partidul Stîngii Europene, a Conferinței Internaționale «100 de ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie: lecții în contextul viitorului mișcări de stînga în țările Europei și întregii lumi» și Plenarei extinse festive a CC PCRM.

COMUNIST.MDскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: