Să ies în stradă?
РУС. MOLD.
» » Să ies în stradă?

Să ies în stradă?

25-12-2018, 12:33
Viziuni: 291
  
Versiunea de tipar   
Să ies în stradă?”Poporul moldovenesc va ieși în stradă dacă se va încerca lipsirea mea de putere”, a declarat zilele recente, Igor Dodon.
 
Ia te uită! De cinci ori nu au ieșit, iar acum se vor grăbi să iasă!   Se pare că autoaprecierea ”alesului de tot poporul” depășește orice limită. Fapt despre care mărturisește proclamarea de către dînsul a creării ”mișcării populare în susținerea președintelui”. 

Motivația este simplă: chipurile sute de mii de cetățeni de-ai noștri sînt foarte preocupați ca Dodon să mănînce pe îndestulate în continuare, să doarmă dulce, să se plimbe alături de familie  pe la cele mai scumpe sanatorii și pentru asta tot poporul (!) este gata să iasă la proteste stradale și să înghețe nopțile în corturi.  

Au mai ieșit, a mai fost deja, însă, ”președintele” le-a tăiat-o rău. Chipurile, ei – oamenii – pot îngheța cît vor, el, însă, intenționează să se încălzească la stațiunile israeliene.  Iar pentru că comanda organizării protestelor nu a parvenit din oficiul Partidului Democrat, ”alesul de tot poporul” renunță la serviciile acestui popor ”ne dorindu-și destabilizare”. Ei... și dacă ceva ... evident ... nu vă jucați cu focul, așa-i?!  

* * *
Noua zburătăcire a lui Dodon, momentan, a căpătat ecou în rețelele de socializare:   

– Da, imediat, mult te mai gîndești tu la popor, timp de doi ani de președinție, unica ta realizare a fost să-ți crești burta de două ori, or tu, or Plahotniuc – același drac; 

– Dodo, greșești amarnic, tu ești păcatul și rușinea noastră. Mai bine taci;  

– Tolean, Dodon ne-a mințit, el nu i-a arestat pe cei pe care-i amenința! Poporul nu mai este cu el! 

– Iar dacă vor ieși în stradă, să știi că vor cere arestarea ta! 

– Mulți au crezut în tine, mai bine de jumătate de țară, eu de asemenea, iar acum sînt împotriva ta! 

Anume în această cheie își exprimă opinia, tot mai des, utilizatorii de Internet. La dorință, puteți verifica. Doar că veți da peste multe expresii necenzurate... Foarte multe...

Evgheni Tamanțev
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: