Zoi pentru «președinte»
РУС. MOLD.
» » Zoi pentru «președinte»

Zoi pentru «președinte»

8-02-2019, 14:30
Viziuni: 216
  
Versiunea de tipar   
Zoi pentru «președinte»În eterul unui post de televiziune din Rusia, Igor Dodon a fost umilit la maxim
 
Show-ul de divertisment al prezentatorului TV Tigran Keosaian «Mejdunarodnaia pilorama» de la NTV s-a transformat într-o cascadă de bătaie de joc și derîdere — toate la adresa pseudo-președintelui moldovean.

Nivelul glumelor nu era la mare înălțime și s-a redus la derîderi obișnuite, dar, probabil, anume acestui nivel de glume corespunde figura «alesului de tot poporul», Igor Dodon.

Moderatorul Tigran Keosaian a glumit, în repetate rînduri, referitor la numele de familie a pretinsului președinte din Moldova: «Putin a intrat în sală — și pentru toți a fost clar imediat cine este țarul aici și cine este — Dodon»; «președintele Moldovei a intrat în sală, atunci cînd i s-a permis, cu un pas al unui om a cărui nume de familie este Dodon. Putin era pregătit pentru întrevedere cu oricare «dodon».

Nu s-au evitat nici glumele stereotip pe marginea subiectului constructorilor moldoveni gasterbaiteri: «Dodon asculta cu atenție ce a făcut Putin pentru relațiile ruso-moldovenești, examina minuțios podeaua și tavanul încercînd să determine ce se mai poate repara». «Președintele moldovean nu știa că teracota la Kremlin este montată de muncitori ce dețin titlul de maior, în cel mai rău caz», a menționat vocea de după cadru.

Iată încă o frază: «Delegația rusă era nedumerită, se va potrivi oare Dodon pentru funcția de guvernator al regiunii Moldova. Moldova avea o atitudine foarte prietenoasă și s-a decis să nu fie speriată, de aceea, Șoigu nu a fost invitat la întîlnire», o remarcă jignitoare nu doar pentru Dodon dar și pentru tot poporul moldovenesc.

La acest capitol, realizatorii emisiunii au întrecut, evident, măsura. Este de menționat faptul că zoile au fost turnate în capul lui Dodon la postul de televiziune NTV. Programul căruia este retransmis în țara noastră de NTV — Moldova, care aparține lui... Igor Dodon. În popor, acest post de televiziune este numit Dodon-TV.

* * *
Este jignitor să conștientizăm faptul că anume din cauza lui Dodon, din cauza slugăriei, avariei, incompetenței și lingușelii lui, noi cu toții ne-am pomenit în asemenea situație, cînd sîntem luați în derîdere de comicii televizați.

Însă comicii vociferează ceea ce gîndește țarul. Show-ul satiric «Mejdunarodnaia pilorama» a fost lansat în septembrie 2016 și se bucură de popularitate. Nu este exclus faptul că umoriștii au spus cu text deschis ceea ce nici Putin și nici cei din anturajul lui nu-i spun în ochi, deocamdată, lui Dodon.

COMUNIST.MD
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: