Dodon și Trump — în doi, puterea e mai mare!
РУС. MOLD.
» » Dodon și Trump — în doi, puterea e mai mare!

Dodon și Trump — în doi, puterea e mai mare!

7-02-2017, 09:03
Viziuni: 1 181
  
Versiunea de tipar   
Dodon și Trump — în doi, puterea e mai mare!Igor Dodon a declarat că oponenții lui la alegeri au fost susținuți de echipa Hilary Klinton, care pregătea o «revoluție colorată» după cunoscutul de noi toți scenariu ucrainean.
Dar președintele nostru — să știți! — nu este dintre cei proști. El a priceput acest lucru, de aceea, imediat după alegeri, a ieșit în fața lumii ca să-i spună să nu se joace cu focul, pentru că, dacă va fi nevoie, el cu ai săi își va apăra victoria cu orice preț, în ciuda americanilor și a tuturor celor care-l invidiază că la alegeri a reușit anume el să pună mîna pe această victorie.

 

Ca să demonstreze viclenia americanilor, Igor Dodon i-a spus lumii că el știe despre multe lucruri pe care ei le pun la cale. Bunăoară, știe că ei au început să pregătească ceva specific, au și apărut de acum niște pănglicuțe galbene. Ce să zici — argumentul e pur și simplu ucigător! Și acesta confirmă zvonul care circulă cu insistență în societate cum că toate diplomele, gradele științifice, decorațiile sunt cumpărate de Igor Dodon în timpul aflării în funcția de prim-ministru al Guvernului a Zinaidei Greceanîi. Probabil, anume asta și explică faptul că argumentația actualului președinte ca și cum are mirosul coridoarelor ȘPT.

 

Ce anume ar fi putut avea doamna Klinton împotriva lui Dodon — este o mare taină pentru noi toți. Ce rău i-o fi făcut el ei? Sau pur și simplu doamnei nu-i place fizionomia lui?

 

În rest, dl Dodon nu ar avea de ce să-și facă emoții. Orice i-ar îndruga el lumii, de acum pe parcursul campaniei electorale, apoi și al alegerilor, lumea a priceput, — nu e chiar atît de proastă ea! — că Igor Dodon a fost împins la funcția de președinte de către Partidul Democrat, acesta folosind în respectivul scop resursa lui administrativă, mass-media lui și Curtea Constituțională.

 

Pe de altă parte, datorită lui Dodon, lumea a mai aflat din ce cauză a pierdut alegerile Hilary Klinton. Simplu de tot! Pentru că doamna candidată la funcția de președinte al SUA și-a irosit toate forțele, toate tehnologiile politice, toată atenția și resursele pentru a lupta împotriva lui, a lui Dodon! Ca Dodon să nu fie președinte al Moldovei!


Și mai este ceva. La obținerea victoriei, i-a fost de ajutor și prietenul său. Care prieten? Chiar Donald Trump (dacă dl Dodon ne dă de înțeles că printre prietenii lui se află Putin, de ce să nu credem că printre acești prieteni ai lui n-ar putea fi și Trump?), cîștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA. Așa că Igor Nicolaevici acum ne poate declara mîndru: «Noi cu Dodic am pus-o bine la punct pe Klintoneasă!».
 
Eugeniu Marian
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: