Cît privește Dodon, nu avem cu ce ne mîndri
РУС. MOLD.
» » Cît privește Dodon, nu avem cu ce ne mîndri

Cît privește Dodon, nu avem cu ce ne mîndri

13-07-2017, 18:05
Viziuni: 1 030
  
Versiunea de tipar   
Cît privește Dodon, nu avem cu ce ne mîndriAceastă opinie a exprimat-o, în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova,  președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin, al treilea președinte al țării.
 
Răspunzînd la întrebarea moderatorului dacă există vreun motiv să se mîndrească de faptul că Igor Dodon, care a devenit cunoscut datorită apartenenței sale în trecut la echipa PCRM, deține acum funcția de președinte al Moldovei, Vladimir Voronin a răspuns categoric: „Nu!”.

Potivit liderului Partidului Comuniștilor, n-are importanță ce funcție ocupă Dodon, deoarece el este „un carierist de care al doilea ar fi greu de găsit; de dragul carierei, el va păși peste oricine și peste orice”.

Pe lîngă asta, a menționat Vladimir Voronin, Dodon reprezintă nu interesele țării și ale poporului, ci ale celor care l-au făcut președinte, încălcînd pentru asta Constituția. Despre acest lucru, a spus președintele PCRM, ar fi mai bine să-l întrebați pe Dumitru Diacov, căci el reprezintă regimul guvernant.

„Întrebați-l pe ideologul Partidului Democrat, pe  Dumitru Diacov. Doar ei l-au ales pe Dodon, ei în mod samavolnic au modificat Constituția anume pentru a-l face pe Dodon președinte de țară. Pentru asta, acum el votează împreună cu dînșii tot ce vor ei și, de fiecare cînd democrații ajung în Parlament la un impas, îi salvează”.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: