Dumitru Diacov a devenit abonat preferențial al Ziarului ”Comunist”
РУС. MOLD.
» » Dumitru Diacov a devenit abonat preferențial al Ziarului ”Comunist”

Dumitru Diacov a devenit abonat preferențial al Ziarului ”Comunist”

12-07-2017, 19:21
Viziuni: 1 536
  
Versiunea de tipar   
Dumitru Diacov a devenit abonat preferențial al Ziarului ”Comunist”În cadrul emisiunii televizate ”Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, i-a înmînat festiv președintelui de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, un abonament pentru Ziarul ”Comunist” valabil pentru a doua jumătate a anului în curs.
 
Cadoul respectiv i-a fost înmînat președintelui de onoare al Partidului Democrat, care mai guvernează încă în Moldova, în legătură cu interesul sporit manifestat de Dumitru Diacov față de organul de presă al Comitetului Central al partidului Comuniștilor din Republica Moldova – Ziarul ”Comunist”.  

Se știe că pînă acum, Vladimir Voronin i-a înmîant personal lui Diacov, în Parlament,  cîte o edițe proaspătă de vineri a Ziarului ”Comunist”.

Avînd în vedere faptul că Dumitru Diacov este pensionar, abonamentul lui a fost eliberat în condiții preferențiale, cu o reducere considerabilă.  Trebuie de remarcat că toate cheltuielile pentru eliberarea abonamentului pe numele lui Dumitru Diacov și le-a asumat Partidul Comuniștilor din Republica Moldova.

Dumitru Diacov, deși puțin ntîrziat, i-a mulțumit lui Vladimir Voronin pentru cadoul menționat. Totodată, în contextul creat, în lumina reflectoarelor televizate, Diacov a considerat necesar să declare că, anterior, Ziarul ”Comunist” era interesant, iar acum, chipurile, se repetă.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că actuala variantă a Ziarului ”Comunist” ”nu este interesantă”, Dumitru Diacov a examinat cu atenție abonamentul care i-a fost înmînat, explicînd că ”trebuie să se convingă că abonamentul a fost, într-adevăr, achitat”.

comunist.mdскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: