Hondurieni și honduriene
РУС. MOLD.
» » Hondurieni și honduriene

Hondurieni și honduriene

22-02-2019, 11:18
Viziuni: 575
  
Versiunea de tipar   
Hondurieni și hondurieneCandidatul socialist pe circumscripția uninominală NR. 8 (Florești), Sergiu Groza, a declarat următoarele: colegii lui de partid — deputații Ghenadie Mitriuc, Adrian Lebedinschi, Corneliu Furculiță, Radu Mudreac, Anatolie Labuneț și Alla Dolință au primit cetățenia României vecine pentru a merge la muncă în Europa.
 
«Trebuie să avem în vedere că avînd cetățenia României, eu nu devin român», a declarat cu patos deputatul. «Dacă eu dețin cetățenia Hondurasului, eu nu mă transform în hondurian».

Liderul socialiștilor — Dodon — a declarat în repetate rînduri că subalternii săi vor renunța la cetățenia română. Unde mai pui că înșiși ei spuneau că vor renunța. Au mințit cu toții. Bucureștiul a comunicat: toți cei șase deputați nu au depus nicio cerere cu privire la renunțarea la cetățenia României.

Și bine au făcut printre altele. Trebuie să lucreze în Europa. Deși, nu este clar în ce domeniu. Pentru că nimic cu tîlc nu au făcut (escrocheriile nu se iau în calcul). Atunci, la ce le mai trebuie bucata de pîine amară?

Ghenadie Mitriuc și așa este un om destul de bogat. El deține cîteva companii, de asemenea, un număr impresionant de automobile. Acest lucru reiese din declarația pe venituri depusă de el la CEC.

Corneliu Furculiță, în general, este numit «portmoneul PSRM». El se ocupă de business de reclamă și, paralel, așa cum afirmă presa, prin intermediul firmei sale Exclusive Media spală bani din firmele offshore din Bahamas. Pentru o cotă deloc mică. «Donează» cîte ceva în fondul partidului.

Restul — persoane nu mai puțin avute. Așa că, cu greu, ni-o putem imagina pe Alla Dolință îngrijind de bătrnii italienilor sau pe Radu Mudreac — montînd teracotă la Lisabona.

Iată așa: PSRM — pentru cîștig, pașaport românesc — pentru viață. Și niciun fel de contradicții.

Eugeniu Marian
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: