Au făcut schimb de opinii
РУС. MOLD.
» » Au făcut schimb de opinii

Au făcut schimb de opinii

11-12-2019, 15:40
Viziuni: 6 331
  
Versiunea de tipar   
Au făcut schimb de opiniiVladimir Voronin a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck Hogan
 
Pe 11 decembrie, la Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a avut loc o întrevedere a președintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck Hogan.

În cadrul dialogului, cei doi interlocutori au discutat detaliat pe marginea evenimentelor politice din ultimele luni și au calificat situația drept tensionată.

Au făcut schimb de opiniiPreședintele PCRM și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu faptul că Parlamentul, ales acum jumătate de an, pînă la ora actuală nu a purces deocamdată la activitate, iar Guvernul nu a elaborat și nu a început realizarea unui plan de acțiuni pentru pregătirea țării pentru sezonul de iarnă.

Potrivit lui Vladimir Voronin, populația Moldovei, mai ales din satele țării, a fost adusă la sărăcie lucie. Sărăcia alegătorilor permite guvernării — celei anterioare, în figura PDM, cît și celei actuale — în figura lui Dodon și PSRM — să manipuleze cu oamenii, cumpărînd voturi, denaturînd voința poporului. Actualul format al guvernării a fost calificat de Voronin drept neprofesionist și incompetent.

Întrevederea s-a desfășurat într-o atmosferă prietenească. Președintele PCRM și ambasadorul SUA au convenit să continue să facă schimb de opinii pe marginea celor mai actuale probleme legate de dezvoltarea situației politice din Moldova.

Serviciul de presă al PCRM
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: