Scleroza pe propria Conştiinţă
РУС. MOLD.
» » Scleroza pe propria Conştiinţă

Scleroza pe propria Conştiinţă

4-03-2016, 11:02
Viziuni: 808
  
Versiunea de tipar   
Scleroza pe propria  ConştiinţăGrupul de trădători format din 14 deputaţi transfugi din PCRM, deja nu mai consideră că Moldova este un stat capturat. Probabil că ei, înşişi, participă la acest proces de captură


 

În timpul şedinţei plenare a Parlamentului, care s-a desfăşurat pe 3 martie, niciunul din cei 14 deputaţi trădători nu a votat pentru includerea pe ordinea de zi a proiectului Declaraţiei Parlamentului cu privire la recunoaşterea Moldovei ca stat capturat.


Pentru asta au votat doar deputaţii din partea comuniştilor şi PSRM.


Ce nu s-ar spune, scleroza este o boală bună: nimic nu te doare şi fiecare zi este o noutate. Însă, răscolind o oră-două în Internet, m-am convins că medicina nu cunoaşte cazuri cînd forma bolii - sclerosis disseminata să afecteze «dintr-o lovitură» tocmai 14 oameni. Primul caz de acest fel s-a înregistrat pe 3 martie 2016, cînd în Parlamentul moldovenesc şi, fără îndoială, acest caz trebuie să fie inclus în analele medicinale.

 

Problema constă în faptul că cei 14 transfugi au uitat pe cît de înflăcărat şi cu spumă la gură demonstrau că Moldova este anume un stat capturat şi nu altceva.

 

Iată ce spunea Violeta Ivanov încă pe atunci cînd se număra în rîndurile PCRM: «Şi asta nu spunem doar noi, comuniştii, că ţara a fost aruncată într-o criză profundă. Despre faptul că Vlad Filat a furat, iniţial, 120 de milioane de lei, iar ulterior, circa 300 de milioane — surse bugetare. Căţi bani au mai fost furaţi de partidele de la guvernare, inclusiv de PDM, prin intermediul schemelor frauduloase din granturi şi credite trimise în Moldova!».

 

Acum, Ivanov cu tovarăşii s-a mutat la Partidul Democrat, care şi-a supus, practic, toate pîrghiile puterii şi se poate interesa personal cîţi bani au mai fost furaţi încă «de acelaşi PDM» excluzînd din această sumă preţul apartamentului şi blănii care i-au fost făcute cadou în schimbul trădării.

 

«Despre Moldova este necesar să vorbim deschis deja, ca despre un stat capturat sub conducere din afară», declara Violeta Ivanov pe 12 octombrie anul trecut, în cadrul şedinţei de dare de seamă şi alegeri a organizaţiei primare de partid din Glodeni. Acum, ea a uitat cu desăvîrşire aceste lucruri.

 

Ce să mai vorbim despre vremuri şi mai îndepărtate, atunci cînd Ivanov a participat chiar la conferinţa cu genericul «Moldova — stat capturat»şi care s-a desfăşurat la Chişinău pe 12 noiembrie 2012. Doritorii de a face cunoştinţă cu discursul Violetei Ivanov la acest subiect, fie bineveniţi pe site-ul: https://www.youtube.com/watch?v=IzHiUtracVs.


La aceeaşi conferinţă a mai participat un trădător-transfug «Pentru Moldova», cunoscutul «autor de scrisori» — Artur
Reşetnicov. Spunea el atunci următoarele: «Acapararea ţării noastre a început acum cîţiva ani şi a trecut rapid toate etapele.

 

Acum, ţara noastră este un teritoriu acaparat şi exploatat de alianţa, care nu are independenţă politică, economică şi legislativă şi care se conduce după acordurile secrete ale alianţei».

 

Iar într-un interviu pentru portalul Tribuna.md, în octombrie 2015 (să zici că în ajunul trădării sale) a luat şi a trăsnit-o: «Guvernarea nu face decît să fure şi să promit viitor prosper. Aceasta este prezentul şi acestea sunt realităţile în Moldova — un stat capturat şi fără perspectivă».

 

A fost afectat de scleroză şi fostul prim-secretar al comitetului raional din sectorul Rîşcani — Sergiu Stati, care, de asemenea, se regăseşte în tabăra renegaţilor.

 

O cităm pe soţia vameşului Vereşceaghin: «Ce spuneai? Ce jurămînt dădeai?». Iar domnul Stati spunea următoarele:
«Moldova a fost trădată şi transmisă în mînile criminalilor, care tind să distrugă ţara şi să atingă scopurile clanurilor prin hoţia poporului. Şi toate acestea se întîmplă sub protecţia din afară şi lozincilor nobile despre integrarea în Uniunea Europeană».

 

Şi trăncănea în continuare… probabil în spaniolă: «Suntem victimele unui joc diabolic, organizat de mafioţii noştri locali şi cercurile europene interesate, orientat spre distrugerea statalităţii ţării şi includerea ei în componenţa altui stat, reieşind din anumite interese financiare, pe de o parte, şi interese geopolitice, pe de altă parte».

 

…Însă, toate acestea sunt în trecut. Scleroza, domnilor, nu este o glumă. Pentru că mintea este un subiect întunecat şi nu poate fi supus studiilor. Iar conştiinţa, în cazul unora, este şi mai şi.

 

Dmitri Crîmov

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: