Structurile europene sunt informate cu privire la probabilitatea unei revoluţii în Moldova
РУС. MOLD.
» » Structurile europene sunt informate cu privire la probabilitatea unei revoluţii în Moldova

Structurile europene sunt informate cu privire la probabilitatea unei revoluţii în Moldova

18-04-2016, 16:48
Viziuni: 1 055
  
Versiunea de tipar   
Structurile europene sunt informate cu privire la probabilitatea unei revoluţii în MoldovaÎn cadrul conferinţei de presă desfăşurate la Strasbourg în ziua de 18 aprilie, preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, a informat despre probabilitatea unei revoluţii în Moldova, cauza fiind situaţia din ţară, care se înrăutăţeşte pe zi ce trece şi care, aşa cum este în prezent, pe deplin poate fi calificată drept una catastrofală.


„Care ar fi soluţiile de ieşire din această situaţie? Nu ştiu ce forme democratice ar putea fi de ajutor în cazul dat. Eu de acum nu sunt încredinţat că ele pot ajuta”, a declarat Vladimir Voronin, adăugînd că, de acum de mai multe ori, în diferite cluburi de discuţii politice din Moldova a fost folosit cuvîntul „revoluţie”.


 „În ce sens şi în ce plan a fost aplicat respectivul cuvînt – nu am concretuzat.  Dar eu vorbeam despre revoluţie.  Ce aspect va avea  – asupra acestui lucru ne vom lămuri împreună cu poporul, împreună cu cei care au mai rămas în ţară”, a subliniat liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin.


Tot la această conferinţă de presă, Vladimir Voronin a învinuit Washington-ul, Bruxelles-ul şi Strasbourg-ul  de îngăduinţă faţă de puterea antipopulară din Moldova, declarînd că „actuala catastrofă este binecuvîntată de reprezentanţii controlori ai SUA, ai administraţiei de la Bruxelles, de conducerea APCE”.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: