Europa nu are cum să aștepte schimbări pozitive de la actuala guvernare a Moldovei
РУС. MOLD.
» » Europa nu are cum să aștepte schimbări pozitive de la actuala guvernare a Moldovei

Europa nu are cum să aștepte schimbări pozitive de la actuala guvernare a Moldovei

26-07-2016, 16:32
Viziuni: 1 228
  
Versiunea de tipar   
Europa nu are cum să aștepte schimbări pozitive de la actuala guvernare a MoldoveiAceastă declarație a fost făcută de către Vladimir Voronin, președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, în timpul întrevederii sale cu noul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Cehiei în Moldova, domnul Zdenek Krejci, care a intrat recent în exercițiul obligațiunilor sale.

Părțile au purtat discuții asupra actualei situații politice și social-economice din țară, precum și asupra diferitelor chestiuni ce țin de colaborarea între Moldova și Cehia, transmite serviciul de presă al PCRM.


Pe parcursul discuției, președintele PCRM a atras atenția interlocutorului său asupra faptului că hotărîrea adoptată la 4 martie curent de către Curtea Constituțională a țării, este, în esența ei, o revoluție constituțională, care prezintă un serios pericol pentru suveranitatea și independența Republicii Moldova.


Un al aspect al discuției s-a referit la investițiile în dezvoltarea potențialului uman. În acest context, Vladimir Voronin a subliniat că interesele omului trebuie să fie puse în capul mesei. Dar, în ultimii șapte ani, pentru actuala guvernare sunt prioritare cu totul alte valori, ceea ce s-a manifestat deosebit de clar în cazul privind ”furtul miliardului” și în alte acțiuni cu caracter criminal.


Potrivit lui Vladimir Voronin, din partea actualelor autorități nu ne putem aștepta la careva schimbări cardinale în țară. Cu atît mai mult cu cît, la ziua de astăzi, Parlamentul Moldovei nu prezintă interesele alegătorilor, deoarece, ca rezultat al coruperii deputaților și al migrației lor în alte formațiuni politice, componența Parlamentului nu este una reprezentativă.


Vladimir Voronin i-a dorit domnului Zdenek Krejci succese pe parcursul exercitării mandatului său de ambasador, totodată exprimîndu-și încrederea că misiunea dumnealui în Republica Moldova va contribui la dezvoltarea în continuare a unor fructuoase relații bilaterale moldo-cehe.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: