PCRM nu va recunoaște președintele ales cu încălcări ale Constituției
РУС. MOLD.
» » PCRM nu va recunoaște președintele ales cu încălcări ale Constituției

PCRM nu va recunoaște președintele ales cu încălcări ale Constituției

6-09-2016, 16:12
Viziuni: 1 038
  
Versiunea de tipar   
PCRM nu va recunoaște președintele ales cu încălcări ale ConstituțieiAcest lucru l-a declarat la conferința de presă din 6 septembrie curent președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin.

 

”Un om normal și cumsecade, înainte de a-și băga capul într-o asemenea nuntă, trebuie să citească Constituția. Și dacă el e anume așa cum am zis, adică normal și cumsecade, își va da seama că nu trebuie să intre în acest joc. Iar cei care astăzi se bat cu pumnii în piept și declară că vor deveni președinți, nu înțeleg ce înseamnă a dezvolta țara, nu înțeleg ce înseamnă Constituția, ce înseamnă statalitatea, cum poate fi construit un stat suveran și independent, care sunt formele, mecanismele și modelele potrivite pentru construirea unui asemenea stat. Ei nu sunt pregătiți pentru exercitarea unor asemenea funcții, ei nu sunt demni de asemenea funcții. Ei doar se promovează pe sine”, a spus Vladimir Voronin.


Liderul comuniștilor moldoveni a subliniat faptul că, în cazul alegerii președintelui țării, poporul Moldovei va avea de pierdut. ”În viitor, toate procesele care se desfășoară acum în Moldova se vor complica și mai mult. Probleme vor fi în toate sferele, inclusiv în cele ce se referă la statalitatea și independența țării. Ca să nu mai vorbesc despre direcția de dezvoltare social-economică, în care astăzi e o situație de catastrofă națională”, a concluzionat liderul PCRM.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: