PCRM-PCC: dialogul va fi mai strîns
РУС. MOLD.
» » PCRM-PCC: dialogul va fi mai strîns

PCRM-PCC: dialogul va fi mai strîns

21-09-2016, 09:30
Viziuni: 1 150
  
Versiunea de tipar   
PCRM-PCC: dialogul va fi mai strînsDelegația Partidului Comuniștilor din Republica Moldova s-a întîlnit cu adjunctul șefului Secției Internaționale a CC al PCC, Li Tzun.

Partidul Comunist din China apreciază înalt contribuția Partidului Comuniștilor din Republica Moldova la dezvoltarea relațiilor moldo-chineze. E declarația pe care a făcut-o în cadrul întîlnirii sale cu delegația PCRM adjunctul șefului Secției Internaționale a Comitetului Central al PCC, Li Tzun. Reprezentantul PCC a subliniat că, atunci cînd președintele PCRM, Vladimir Voronin, a fost ales președinte al Moldovei, dialogul moldo-chinez s-a ridicat pe o nouă treaptă.

 

”În pofida faptului că astăzi comuniștii Moldovei se află în opoziție, PCRM continuă să mențină și să dezvolte relații bilaterale, în primul rînd acordîndu-i sprijin Chinei în chestiunile ce se referă la interese fundamentale, precum și la dezvoltarea relațiilor moldo-chineze. Inclusiv în probleme cu privire la reglementarea suveranității Chinei, manifestînd înțelegere față de poziția țării noastre. În legătură cu asta, China intenționează să facă mai strînse contactele dintre PCC și PCRM”, a declarat tovarășul Li Tzun.

 

În acest context, el a subliniat că Secția Internațională a CC a PCC le dă o importanță colosală vizitelor oficiale anuale ale delegației PCRM, care de acum au devenit tradiționale.

 

”Schimbul de opinii cu comuniștii moldoveni va continua. Totodată, în respectivul proces noi vom putea să facem schimb de poziții cu privire la multe probleme teoretice și practice din procesul de dezvoltare a mișcării socialiste. Noi de asemenea suntem disponibili să menținem schimbul de experiență și cu organizațiile de pe lîngă partidele noastre, cum ar fi aripa femeilor sau cea a tinerilor”,  s spus reprezentantul SI a CC al PCC.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: