Un exemplu de slujire poporului și țării
РУС. MOLD.
» » Un exemplu de slujire poporului și țării

Un exemplu de slujire poporului și țării

6-12-2016, 16:35
Viziuni: 613
  
Versiunea de tipar   
Un exemplu de slujire poporului și țăriiFelicitarea lui Vladimir Voronin, adresată Alei Mironic, președinte al asociației obștești ”Organizația de Veterani din Republica Moldova”

Stimată Ala Cazimirovna!

Din partea Comitetului Central al PCRM, primiți sincere felicitări cu ocazia jubileului pe care îl sărbătoriți!


Cunoscîndu-vă încă din timpurile cînd, în calitate de prim-secretar, vă aflați la conducerea comitetului raional Lenin (acum Centru) al partidului, pot confirma că Dumneavoastră, pe bună dreptate, sunteți un exemplu de corectitudine, de bunăvoință și atenție față de oameni, de poziție civică. Altfel spus, sunteți un om unic.

Datorită profesionalismului de care dispuneți, în țara noastră activează cu mult succes Organizația de Veterani din Republica Moldova. 

Pe parcursul multor ani, îi ajutați pe veterani să-și găsească locul lor în viață, să se simtă oameni necesari și de reală valoare pentru societate. Aceasta e o muncă serioasă, care solicită o dăruire totală și un suflet generos.


Dumneavoastră sunteți un exemplu de slujire cu devotament Republicii Moldova, în această slujire manifestîndu-vă cele mai frumoase calități umane și neobosire în nobila muncă obștească de unire a veteranilor și de soluționare a problemelor lor sociale.

 

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Moldova apreciază înalt contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea și promovarea mișcării patriotice în Republica Moldova.


Din tot sufletul Vă dorim multă sănătate, fericire personală, viață lungă și fructuoasă, cu belșug și bucurii, succese în activitatea căreia vă consacrați în totalitate!

 
Cu respect,
Vladimir Voronin,
președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldovaскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: