Cu siguranță — nu am avut motive de plictiseală
РУС. MOLD.
» » Cu siguranță — nu am avut motive de plictiseală

Cu siguranță — nu am avut motive de plictiseală

30-12-2016, 17:02
Viziuni: 1 086
  
Versiunea de tipar   
Cu siguranță — nu am avut motive de plictisealăPare de necrezut că acest an atît de complicat pleacă. Nu în zadar acest an bisect care iată că pleacă a fost complicat din mai multe puncte de vedere. Și pentru viața PCRM, dar și pentru viața întregii Moldova în general. Pentru fiecare din noi, colectivul redacției, acest an, de asemenea, nu s-a asemănat cu toți anii precedenți. Plictisitor, însă, cu siguranță nu a fost.
Toate șocurile prin care a trebuit să treacă societatea moldovenească, ca și în oglindă, s-au reflectat și în articolele noastre din ziar. Dar asta, însă, nu înseamnă că în general nu au existat și motive de bucurie, credință, speranță.
 
Iertată-mi fie tautologia, toate valorile cu adevărat neprețuite și incomensurabil de importante, cele pentru care merită să trăim, să credem, să iubim, să luptăm și să nu cedăm — toate acestea, neapărat, au fost aproape, au însoțit munca noastră. În special, simțul dreptății, care neapărat va veni și, vrem să credem că la anul va fi mai multă dreptate, măcar și pentru faptul că această credință în dreptate este un adevărat sprijin pentru oamenii de rînd.
 
Această credință menține și sistemul comuniștilor. PCRM pășește în anul de reper 2017 cu credința în victorie — în acest an se împlinesc 100 de ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie. Credem că acest an va fi unul de cotitură atît pentru PCRM cît și pentru întreaga societate moldovenească. De ce? Pentru că toate premisele necesare în acest scop au fost create — partidul, pe parcursul ultimilor ani, fiind în opoziție, și-a consolidat rîndurile, a muncit în vederea fortificării sistemului activităților propagandistice de masă.
 
PCRM, spre deosebire de tot felul de alte formațiuni, care pretind a fi partide politice, dispune de o agendă concretă în ceea ce privește dezvoltarea Moldovei, agenda este clară și eficientă conform rezultatelor scontate pentru ficare cetățean al țării noastre.
 
Pentru Moldova, în general, anul va fi de cotitură în lumina ultimelor evenimente de ordin politic și economic. Ochelarii roz vor fi eliminați de realitățile greutăților cotidiene și societatea va conștientiza toată amploarea farsei neconstituționale, cu denumirea «alegeri prezidențiale», pusă la cale de actuala elită.
 
Va trece și această etapă. Important este că noi, comuniștii, și toate forțele sănătoase din Moldova, suntem pregătiți pentru asta.
 
Vreau să urez tuturor comuniștilor noștri, cititorilor noștri, tuturor celor cărora nu le este indiferentă soarta Patriei noastre, un an 2017 cît mai de succes! Sănătate, bunăstare în familie, răbdare ! Fie ca toate problemele să rămînă în urmă — ca și experiență, lecții care ne ajută nouă tuturor să ne mișcăm înainte! La Mulți Ani!
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: