Reieșind din interesele țării
РУС. MOLD.
» » Reieșind din interesele țării

Reieșind din interesele țării

7-02-2017, 15:57
Viziuni: 1 266
  
Versiunea de tipar   
Reieșind din interesele țăriiIna Șupac: «Comuniștii au fost primii care au vorbit, în noul sezon politic, despre alegerile parlamentare anticipate».

Ideea a fost, imediat, preluată și vociferată ca pe una proprie chiar în cadrul primei conferințe de presă după alegeri de către Igor Dodon, care se consideră președinte ales de popor. Așa cum a declarat, în cadrul emisiunii «Glavnoe» de la postul de televiziune TVC 21, președintele fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac, comparativ cu alte formațiuni politice, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova reiese din interesele statului, care corespund în totalitate cu interesele formațiunii.

 

«Noi acum suntem îngrijorați de însuși faptul — țara are nevoie de alegeri parlamentare anticipate. Pentru că, către anul 2018, Plahotniuc va fi din ce în ce mai obraznic… Pentru a obține alegeri parlamentare anticipate, este necesar de a demite acest guvern, iar ulterior, pe parcursul a 45 de zile să nu fie aleasă puterea executivă. Noi încercăm să ajungem la conștiința aleșilor poporului din alte fracțiuni. Noi suntem gata să cooperăm pentru a obține acest scop. Vreau să subliniez că cei ce și-au dorit și-și doresc alegeri anticipate, nu au trebuit să participe la cursa prezidențială, care a fost special organizată de Plahotniuc pentru ca, pe viitor să evite alegerile anticipate.


Fie că este vorba despre alegeri anticipate sau ordinare, Partidul Comuniștilor este gata pentru discuții, și este gata să explice altor formațiuni și fiecărui cetățean în parte că există un mare pericol. Este vorba despre modificarea sistemului electorat și a Codului Electoral. O inițiativă în acest sens a fost înregistrată, în 2013, de către Vlad Plahotniuc. Alegătorii trebuie să fie pregătiți că vor veni la ei și le vor spune că trebuie să aleagă deputații așa cum au ales președintele — direct. Ceva similar a fost de două ori în Găgăuzia», a atras atenția Ina Șupac.
 
Ecaterina Mîndru
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: