Alegeri neoneste şi anti-populare
РУС. MOLD.
» » Alegeri neoneste şi anti-populare

Alegeri neoneste şi anti-populare

6-09-2016, 15:00
Viziuni: 610
  
Versiunea de tipar   
Alegeri neoneste şi anti-populareNatalia Vîsotina: Cine nu ar deveni Preşedinte, el va fi ales în contradicţie cu prevederile Constituţiei

Mulţi consideră că evenimentele care vor pune toate punctele pe «i» vor fi alegerile organizate pentru alegerea directă a Preşedintelui de către popor, care trebuie să se desfăşoare pe 30 octombrie 2016.


Aşa să fie oare? Putem numi noi oare acest show, sub denumirea de alegeri, un pas în direcţia consolidării democraţiei în cazul în care, chiar de la bun început, toate se manifestă prin ilegalitate vădită?

 

În timpul cît s-a aflat la guvernare, Partidul Comuniştilor a realizat consecvent şi cugetat controlul asupra respectării Constituţiei, creînd condiţii propice pentru dezvoltarea dialogului dintre popor şi putere, îndeplinind voinţa alegătorilor. Ce urmărim astăzi? Cei care strigau şi cereau alegeri parlamentare anticipate, cei care vorbeau despre represiuni, crime comise de coaliţia de la guvernare, astăzi, s-au avîntat foarte calm să se înregistreze în calitate de candidaţi pentru funcţia de Preşedinte al ţării. Nu este corect. Este chiar cinic. Iar noi, adevăraţii comunişti, nu trebuie să participăm în asta, declarînd, de la toate tribunele, poziţia noastră.

 

Dacă Dodon, care se autointitulează astăzi cel mai mare statalist şi patriot, precum şi gaşca lui, la vremea lor nu şi-ar fi dat voturile pentru această alianţă, situaţia politică ar fi determinat dizolvarea Legislativului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Nu ar fi existat acest Acord înrobitor de asociere cu UE, posibil, degradarea statului nostru. Şi cel mai important, nu ar fi fost ratată şansa de a fi schimbată guvernarea. Însă, aceşti băieţi au ales să meargă pe altă cale. Cine nu ar deveni noul Preşedinte, el va fi ales în contradicţie cu prevederile Constituţiei, pentru că nu se întoarce limba în gură să spunem că aceste alegeri vor fi oneste şi rezultative. Eu îndemn toţi comuniştii adevăraţi să susţină convingerea preşedintelui formaţiunii, care a răsunat în raportul său şi să boicoteze aceste alegeri.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: