Bomboane în loc de argumente
РУС. MOLD.
» » Bomboane în loc de argumente

Bomboane în loc de argumente

26-05-2017, 12:19
Viziuni: 1 300
  
Versiunea de tipar   
Bomboane în loc de argumentePCRM: Guvernarea îmbunează populația cu dulciuri
Conducerea Parlamentului Moldovei încearcă să cîștige încrederea populației pentru organul legislativ al țării cu ajutorul bomboanelor cu ilustrarea clădirii Parlamentului și denumirii corespunzătoare.

La acest lucru s-a referit, în cadrul ședinței de joi, 25 mai, a Parlamentului, șefa fracțiunii Partidului Comuniștilor, Ina Șupac.

«Pe 13 mai, în centrul capitalei a fost inaugurat Orășelul european. Am abservat că pe standul oficial al parlamentului, în afară de tot felul de pliante informative, broșuri și pixuri, erau și bomboane ce aveau ilustrate pe ele clădirea Parlamentului sub care era scris «Parlamentul Republicii Moldova». Domnule Candu, pentru a întoarce încrederea populației există o altă rețetă: dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor parlamentare anticipate, fără modificarea sistemului electoral actual», a declarat Ina Șupac.

În replică, spicherul Parlamentului, Andrian Candu a spus că «împărțirea bomboanelor reprezintă o parte a strategiei de comunicare a parlamentului cu cetățenii țării» adăugînd ironic că «problema a constat doar în faptul că ele au fost roșii, iar în acest an, la modă este culoarea albastră».

Este de remarcat în legătură cu acest fapt că, anterior, deputații din fracțiunea Partidului Comuniștilor au indicat, în repetate rînduri asupra ineficienței activității componenței actuale a Legislativului, în special, asupra faptului că ședințele plenare ale organului legislativ nu se desfășoară în zilele planificate — joia și vinerea. Respectiv, în luna mai anul curent, deputații au fost convocați în 5 ședințe plenare din 8 prevăzute, iar în aprilie — s-au convocat 3 ședințe din 8, în martie — 6 din 10.

Cum a remarcat, recent, în legătură cu acest fapt, pe pagina sa de socializare, președintele fracțiunii Parlamentare PCRM, Ina Șupac, «deja este o tradiție ca la sfîrșitul sesiunii de primăvară, Parlamentul să stea în ședință pînă la miezul nopții pentru a adopta cele mai odioase legi ale puterii».

Ecaterina Mîndruскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: