Partidul — destinul nostru comun
РУС. MOLD.
» » Partidul — destinul nostru comun

Partidul — destinul nostru comun

22-10-2017, 08:23
Viziuni: 1 363
  
Versiunea de tipar   
Partidul — destinul nostru comunFelicitările Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova cu prilejul aniversării a 24-a din ziua fondării PCRM
Stimați tovarăși!

La 22 octombrie se împlinesc 24 de ani din ziua întemeierii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Pentru noi, comuniștii, aceasta nu e o simplă și nici ordinară dată. Și asta pentru că fiecare din acești 24 de ani au fost pentru noi ani de luptă și de muncă. Luptă în numele triumfului idealurilor noastre, pentru echitate socială, pentru egalitate și internaționalism. Muncă în numele consolidării statalității Republicii Moldova, pentru statornicirea și dezvoltarea țării noastre.

Partidul luptei și al muncii — în această calitate PCRM e de acum înscris în istoria Moldovei independente. Istorie care, în multe, continuă anume datorită luptei pe care am dus-o și datorită muncii pe care am depus-o noi împreună cu dumneavoastră.

În această remarcabilă zi, de rînd cu felicitările adresate, vrem să vă exprimăm și o profundă recunoștință pentru faptul că ați stat la începuturile renașterii partidului comunist din Republica Moldova. Vrem să le mulțumim acelor colegi de partid care, pe parcursul a opt ani, cînd alegătorii au încredințat Partidului Comuniștilor guvernarea țării, au muncit cu abnegație la readucerea la viață a Moldovei noastre.

Vrem să le mulțumim celor care astăzi, în perioada reacțiunii din partea regimului mafiot și oligarh, au rămas fermi în ceea ce privește poziția lor ideologică și fideli cauzei, idealurilor și valorilor pe care le promovează Partidul Comuniștilor.

Tovarăși!

Partidul Comuniștilor e destinul nostru comun. Noi avem ferma convingere că, unindu-ne, simțind sprijinul de nădejde al celor de alături, noi neapărat vom rezista în fața tuturor încercărilor. Sîntem siguri că lupta noastră și munca noastră neapărat se vor încununa de victorie!скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: