«Calea spre o societate a libertății, egalității și echității sociale trece prin revoluția socială»
РУС. MOLD.
» » «Calea spre o societate a libertății, egalității și echității sociale trece prin revoluția socială»

«Calea spre o societate a libertății, egalității și echității sociale trece prin revoluția socială»

11-11-2017, 11:51
Viziuni: 777
  
Versiunea de tipar   
«Calea spre o societate a libertății, egalității și echității sociale trece prin revoluția socială»Serghei Kaliakin, președintele Partidului Stîngii «Lumea Echitabilă», Belarus
 
Trecerea pe șinele dezvoltării sociale poate fi asigurată în orice țară, dacă, în acest scop, vor vi create anumite condiții obiective și subiective. Este important ca anume partidele comuniste și cele de stînga, dar nu cele conservative și, cu atît mai mult, cele fasciste, să se pomenească pregătite și capabile, în momentul potrivit, să ducă după sine masele populare.

Totodată, este evident că drumul de la capitalism spre socialism, întotdeauna, va trece prin revoluția socială. Elitele burgheze, aflate, astăzi, la guvernare în majoritatea țărilor, înțeleg acest lucru și tind, prin orice mijloace, să nu permită o atare evoluție a situației.

Odată ajunși la putere, partidele comuniste și cele de stînga sunt pur și simplu obligate să utilizeze statul în interesul majorității muncitoare. În primul rînd, prin intermediul adoptării legilor și regulilor corespunzătoare, care, obiectiv, vor contrazice interesele clasei burgheze.

Noi trebuie să le spunem oamenilor deschis că odată ce vom avea puterea vom pune în aplicare toate instrumentele de care dispune statul pentru realizarea și apărarea intereselor majorității muncitoare. În caz contrar, nu este clar la ce le mai trebuie oamenilor o atare guvernare.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: