Vladimir Voronin a trimis tovarășului Xi Jinping o felicitare prilejuită de aniversarea formării Republicii Populare Chineze
РУС. MOLD.
» » Vladimir Voronin a trimis tovarășului Xi Jinping o felicitare prilejuită de aniversarea formării Republicii Populare Chineze

Vladimir Voronin a trimis tovarășului Xi Jinping o felicitare prilejuită de aniversarea formării Republicii Populare Chineze

2-10-2017, 12:55
Viziuni: 149
  
Versiunea de tipar   
Vladimir Voronin  a trimis tovarășului Xi Jinping  o felicitare prilejuită de aniversarea formării Republicii Populare ChinezeTovarășului Xi Jinping,
Președinte al Republicii Populare Chineze,
Secretar General al Partidului Comunist din China

 
Stimate tovarășe Xi Jinping!

În numele comuniștilor moldoveni, vă felicit pe Dumneavoastră și întregul popor chinez cu prilejul aniversării formării Republicii Populare Chineze!

Marcarea celei de a 68-a aniversări din ziua formării, China Populară o întîmpină în calitatea unuia dintre cele mai dezvoltate și influente state ale lumii. Țara, al cărei popor este condus de spiritul înțelept și ferm al Partidului Comunist, a reușit să traverseze cu succes cele mai grele încercări și în termenele cele mai scurte să transpună în viață visul  la o societate echitabilă, bazată pe egalitate în drepturi, construită pe temelia principiilor și idealurilor socialismului.

Astăzi, cu toată certitudinea se poate afirma că în Republica Populară Chineză a luat naștere și se dezvoltă cu succes o nouă formație social-politică – socialism cu specific chinez.

Excepționalele succese ale Chinei în toate domeniile și sferele vieții – construcția statului, construirea unei societăți a bunăstării sociale, a politicii externe, economiei, științei, culturii, sportului – toate acestea îi însuflețesc pe adepții ideilor de stînga și ai celor comuniste din întreaga lume.

În acest context, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova de asemenea nu este o excepție. Noi apreciem înalt acele relații speciale stabilite pe parcursul timpului între PCRM și PCC. Sîntem siguri că potențialul acestora va fi folosit întru binele partidelor noastre și al popoarelor noastre.
Dragă tovarășe Xi Jinping!

Este complicat de a fi supraestimat rolul liderului în actualele și viitoarele succese ale țării și ale partidului. E cert însă faptul că anume pe umerii Dumneavoastră  se află acum cea mai importantă și responsabilă sarcină de conducător al unei țări mărețe. Permiteți-mi să Vă doresc o nesecată energie și mari succese în deloc simpla Dumneavoastră misiune.

Folosindu-mă de prilej, îi doresc poporului chinez pace și bunăstare.

Trăiască Republica Populară Chineză!
Trăiască Partidul Comunist din China!

Vladimir Voronin,
președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova


or. Chișinău,
1 octombrie, 2017.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: