Vladimir Voronin: Prin acțiunile lor anti-ruse, democrații încearcă să satisfacă capriciile românilor
РУС. MOLD.
» » Vladimir Voronin: Prin acțiunile lor anti-ruse, democrații încearcă să satisfacă capriciile românilor

Vladimir Voronin: Prin acțiunile lor anti-ruse, democrații încearcă să satisfacă capriciile românilor

8-02-2018, 16:25
Viziuni: 154
  
Versiunea de tipar   
Vladimir Voronin: Prin acțiunile lor anti-ruse, democrații încearcă să satisfacă capriciile românilorJoi, 8 februarie, s-a desfășurat prima ședință plenară din acest an. Cu toate acestea, sesiunea de primăvară nu a început cu adoptarea unei agende constructive, ci cu un scandal de rezonanță. Încă o dată, majoritatea de la guvernare și-a demonstrat adevărata față – fața trădătorilor Moldovei.

 
Respectiv, în cadrul discuțiilor pe marginea chestiunilor și inițiativelor propuse de fracțiunile parlamentare pentru a fi incluse în ordinea de zi a ședinței, Partidul Democrat a lansat propunerea de adoptare a declarației împotriva Rusiei. Inițiativa a fost prezentată drept una ”foarte importantă”, întrucît este necesar de a respinge ”propaganda rusească” și ”imixtiunea în treburile interne ale Moldovei”.

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a criticat dur această inițiativă a regimului de la guvernare.  Liderul PCRM a declarat că, prin asemenea, acțiuni, PDM încearcă să satisfacă capriciile României. Mai mult decît atît, el a indicat asupra faptului că toată fracțiunea PDM și toată formațiunea politică a democraților, așa cum a demonstrat practica, desfășoară o politica dublelor standarde.

”Cine a început aceste scandaluri în jurul televiziunii? Nu noi ? Parlamentul? Duma de Stat ce a făcut? A răspuns acestor acțiuni ! Eu, în general, nu înțeleg de ce faceți acest lucru ? Doar pentru ca să fiți pe plac românilor? Atunci, de ce nu ați făcut-o prin reciprocitate: dacă ați interzis posturile rusești, trebuia să interziceți și emisiunile retransmise împotriva poporului și limbii moldovenești”, a declarat Vladimir Voronin.

În ciuda argumentelor invocate împotriva adoptării unor asemenea declarații, care duc doar la tensionarea situației politice, atît în țară cît și peste hotarele ei, majoritatea parlamentară de la guvernare a votat unanim pentru introducerea examinării declarației anti-ruse în ordinea de zi. Dupa ce, această declarație a fost adoptată cu voturile deputaților regimului antipopular.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: