Noi nu ne-am discreditat în fața alegătorilor
РУС. MOLD.
» » Noi nu ne-am discreditat în fața alegătorilor

Noi nu ne-am discreditat în fața alegătorilor

7-12-2018, 12:41
Viziuni: 1 110
  
Versiunea de tipar   
Noi nu ne-am discreditat în fața alegătorilorVladimir Voronin a explicat poziția comuniștilor pe marginea celor mai actuale și importante chestiuni, în cadrul emisiunii «Important» («Главное») de la TVC 21
 
În răspuns la întrebarea moderatoarei cu ce va merge Partidul Comuniștilor la alegători după ce va fi anunțată oficial începerea campaniei electorale, Președintele PCRM, Vladimir Voronin a subliniat că, așa ca întotdeauna, comuniștii vor merge la alegători «cu adevăr, cu adevărul curat».

«Nu vor fi niciun fel de promisiuni. Dar va fi adevăr. Asta în primul rînd. Și, în al doilea rînd, noi știm cum să guvernăm țara, noi avem o experiență colosală, noi nu ne-am discreditat cu nimic», a declarat liderul Partidului Comuniștilor.

În legătură cu acest fapt, el a mai adăugat că în cadrul procesului de comunicare cu cetățenii, comuniștii le vor atrage atenția asupra faptului că responsabilitatea pentru viitorul țării, în mare parte, este a lor, depinde de felul în care vor vota. «Dacă cetățenii vor mai alege, pentru încă un ciclu electoral, pe dracu știe cine, noi am putea pierde statalitatea Republicii Moldova — și acesta este cel mai strașnic lucru», a avertizat Vladimir Voronin.

În cadrul aceleiași emisiuni, răspunzînd la întrebarea legată de așa numitele sondaje de opinie care prezic pentru PCRM un rezultat modest la alegerile parlamentare, Vladimir Voronin și-a exprimat recunoștința născocitorilor «sondajelor» respective.

«Noi le sîntem recunoscători pentru faptul că micșorează rezultatul nostru în sondajele lor», a spus Președintele PCRM. El a mai adăugat că timpul va arăta de partea cui este adevărul.

Totodată, Vladimir Voronin a explicat moderatoarei că comuniștii știu direct de la cetățeni despre adevărata situație din țară, despre poziția pe care o au oamenii. Pentru că comuniștii sînt în contact permanent cu cetățenii. El a remarcat că, acum, «în cadrul partidului se desfășoară adunările de dare de seamă și alegeri în organizațiile primare. La aceste adunări participă nu doar comuniștii. Participă atîtea persoane cît permite locația — pentru a ne asculta, ce propunem, ce vom face ș. a. m. d. Eu deja am mai spus — ieși de acolo bolnav. Pentru că sînt atîtea lacrimi, atîta necaz, atîtea rugăminți, atîtea indignări...».

Potrivit lui Vladimir Voronin, în cadrul unei asemenea comunicări, comuniștii, la rîndul lor, le propun oamenilor să-și răspundă ei înșiși la întrebarea: cine a ales actuala guvernare, cine i-a adus în Parlament?»Ei ce, au venit singuri, au prins la prima oră rînd la ușa Parlamentului și s-au așezat în aceste fotolii pentru patru ani? Voi i-ați ales, voi ați votat pentru ei, pe voi v-au mințit! Voi le permiteți să vă mintă în continuare», a atras atenția liderul PCRM, îndemnînd concetățenii să manifeste o abordare responsabilă față de propriul vot și urmările acestuia.

COMUNIST.MD
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: