PCRM trebuie să învingă!
РУС. MOLD.
» » PCRM trebuie să învingă!

PCRM trebuie să învingă!

15-06-2018, 12:06
Просмотров: 1 233
  
Версия для печати   
PCRM trebuie să învingă!Vladimir Voronin: «Responsabilitatea e pe seama fiecărui comunist. Noi trebuie să dăm lovitura decisivă împotriva regimului corupt și criminal»
 
Recent, comitetul raional Florești al PCRM a întrunit o conferință organizațională la care, anterior, au fost delegați 134 de comuniști, dintre care la conferință s-au prezentat 117. La lucrările forului a luat parte și liderul PCRM, Vladimir Voronin și secretarul CC al PCRM, Elena Bodnarenco.

Este necesar să fie menționat faptul că în organizația raională de la Florești se află la evidență 5 membri ai Comitetului Central al PCRM.
 
În acest comitet raional, din mai multe cauze, s-a creat o situație complicată, însă ea poate fi depășită. Și anume asta a constituit principala temă în jurul căreia au purtat discuții serioase comuniștii din raion adunați la respectiva conferință organizațională. CR Florești al PCRM a trecut procesul de reînregistrare, așa precum prevedea decizia Comitetului Executiv Politic din 20 decembrie 2017.

Pe parcursul conferinței, comuniștii din Florești au manifestat cu toții un spirit activ. În sală nu a fost nici un om indiferent atît față de situația ce s-a creat în organizația de partid a raionului, cît și față de viitoarele alegeri parlamentare de la sfîrșitul anului. În opinia comuniștilor floreșteni, ei trebuie să-și desfășoare activitatea în mod mai coordonat și unindu-și mai strîns eforturile, astfel ca organizațiile primare de partid din raion să se poată pregăti cît se poate de eficient pentru campania de agitație din această toamnă.

Totodată, au fost evidențiate în mod deschis și greșelile comise în activitatea comitetului de partid și a biroului.

În final, noua componență a comitetului raional prezentată la conferință a fost aleasă cu majoritatea de voturi a celor prezenți, la fel și componența comisiei de revizie.

În alocuțiunea sa rostită în fața comuniștilor de la Florești, Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a subliniat că înaltul spirit activ, poziția cetățenească și de partid prin care comuniștii din acest raion s-au distins întotdeauna, denotă faptul că CR Florești al PCRM dispune de un mare potențial, că în cadrul lui crește un bun schimb, care trebuie instruit permanent și în mod temeinic la capitolul munca de partid, căruia trebuie să i se demonstreze în mod concret cum să organizeze întîlniri cu alegătorii, ce metode de agitație să aplice în actuala situație politică din țară.
 
Conform totalurilor activității comitetului raional și a tuturor comuniștilor din organizațiile primare de partid, rezultatele obținute la Florești la ultimele alegeri locale generale sînt dintre cele mai bune: 10 primari comuniști și 8 consilieri comuniști în consiliul raional. Populația locului manifestă față de comuniști o atitudine binevoitoare, plină de respect. Și asta pentru că, în timpul comuniștilor, la Florești multe lucruri s-au schimbat spre bine, echipa PCRM a demonstrat în raion prin fapte, nu prin vorbe, eficiența activității sale, respectiv, ea s-a ținut de cuvîntul dat alegătorilor.

«Astăzi, și partidul nostru, și țara în ansamblu traversează o perioadă complicată. Guvernarea s-a discreditat în totalitate pe sine în fața alegătorilor. Metodele pe care le folosește ea sînt pungășești, hoțești, speculative. La viitoarele alegeri parlamentare, actuala majoritate parlamentară nu va putea obține victorie în mod onest. Și guvernarea înțelege foarte bine acest lucru. Prin asta se și explică apariția proiectului de modificare a sistemului electoral, pe care PSRM și PDM l-au regizat în tandem. Partidul Socialiștilor, la fel și Partidul Democrat s-au discreditat total, deoarece nu și-au îndeplinit nici o promisiune din cele pe care le-au dat în fața alegătorilor. Și aici nu e nici un pic de ironie, tot ceea ce se întîmplă este nu altceva decît o pagină foarte tristă în istoria țării noastre. Oamenii au ajuns la o asemenea disperare, încît sînt gata să trăiască în oricare altă țară, numai nu în Moldova. De aceea procesul de distrugere a Moldovei trebuie neapărat să fie stopat. Responsabilitatea pentru asta e pe seama fiecăruia dintre noi, comuniștii, pe seama fiecărei organizații primare. Noi trebuie să dăm lovitura decisivă împotriva regimului corupt și criminal. Deci, ne pregătim în cel mai serios mod de alegerile parlamentare. PCRM trebuie să învingă!», a spus în încheiere Vladimir Voronin.

Olga Dzeatcovschiскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: