Optimism, inspirație și încredere!
РУС. MOLD.
» » Optimism, inspirație și încredere!

Optimism, inspirație și încredere!

31-12-2018, 09:33
Viziuni: 750
  
Versiunea de tipar   
Optimism, inspirație și încredere!Mesaj de felicitare pentru tovarăşi și concetățeni din partea membrului CC al PCRM, prim secretarului comitetului raional al sectorului Buiucani din capitală, Inna Șupac
 
Fără îndoială, anul 2018 nu a fost unul ușor. Pentru fiecare din noi, dar și pentru țară în general. 

Republica Moldova continuă să rămînă un stat capturat în frunte cu uzurpatorii și, implicit, vinovați de furtul miliardului. Însă, situația complicată nu i-a speriat niciodată pe comuniști. În anul care iată pleacă, am sărbătorit împreună jubileul de 25 de ani ai PCRM și 100 de ani de la fondarea Comsomolului. Am organizat la nivel demn ședința Comitetului Executiv al UPC–PCUS.

Unul dintre indicatorii creșterii interesului cetățenilor față de comuniștii moldoveni a fost simpla analiză a numărului de vizualizări a conferinței de presă a fracțiunii PCRM la finele activității Parlamentului de legislatura a XX-a — 241 de mii (!). În același timp, conferința de presă a socialiștilor, spre exemplu, a avut de 48 ori mai puține vizualizări — doar 5 mii.

Anul 2019 este anul a două jubilee semnificative. 660 de ani ai statalității moldovenești și 75 de ani din ziua eliberării Moldovei de acaparatorii fasciști româno-germani. Vă doresc la toți optimism, inspirație și încredere în propriul potențial imens, care vor ajuta Partidului Comuniștilor să consolideze în jurul său cît mai mulți oameni onești, cumsecade și să realizeze scopurile propuse!
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: