Împreună, neapărat, vom învinge!
РУС. MOLD.
» » » Împreună, neapărat, vom învinge!

Împreună, neapărat, vom învinge!

31-12-2016, 11:38
Просмотров: 2 680
  
Версия для печати   
Împreună, neapărat, vom învinge!Mult stimați comuniști, cititori ai Ziarului «Comunistul», Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist din Moldova aduce tuturor sincere felicitări cu ocazia venirii Noului An — 2017.
Anul care pleacă a fost unul deloc ușor pentru noi, comuniștii, la fel ca și pentru toți cetățenii țării. Moldova rămîne a fi un stat capturat, iar regimul de la guvernare continuă politica de genocid împotriva poporului moldovenesc.
 
În anul 2016, cei de la putere au realizat așa numita «reformă a sistemului de pensionare», au adoptat bugetul antisocial pentru anul 2017, au continuat să închidă școli și spitale, criminalitatea crește alarmant, s-a descoperit oribilul adevăr că pe parcursul a ani de zile, copiii din școli și grădinițe au fost hrăniți, conștient, cu produse alterate ș.a.m.d. De asemenea, pe parcursul anului, au continuat încercările de a distruge PCRM, prin intermediul coruperii deputaților, a aleșilor locali de diferit nivel, de asemenea, membri de rînd ai formațiunii.
 
În pofida tuturor acestor probleme, comuniștii continuă să lupte împotriva actualului regim. Sunt organizate acțiuni de protest, deputații comuniști promovează activ și profesionist interesele cetățenilor, deconspiră schemele criminale ale regimului de la guvernare, elaborează și propun proiecte de lege în beneficiul societății.
 
În 2016, Uniunea Tineretului Comunist din Moldova a muncit activ pe dimensiunea educației patriotice a tinerilor. Au fost restabilite sute de morminte ale eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei, au fost aduse în regulă zeci de monumente. În anul care vine, această activitate va continua.
 
În mod special vrem să remarcăm 2017, în acest an se împlinesc 100 de ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie, iar asta înseamnă că acesta este anul nostru. Evenimentele din acea perioadă ne-au dat o lecție foarte importantă. Cum se acționează astăzi împotriva noastră, atunci, puterea ducea o luptă acerbă împotriva partidului bolșevicilor. Însă, Lenin și tovarășii săi au rezistat și s-au unit în numele viitorului luminos al umanității, făcînd revoluția. Noi suntem convinși că împreună, noi, neapărat, vom învinge!
 
CC UTCM
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: