Împreună, vom învinge neapărat!
РУС. MOLD.
» » Împreună, vom învinge neapărat!

Împreună, vom învinge neapărat!

30-12-2018, 12:33
Viziuni: 703
  
Versiunea de tipar   
Împreună, vom învinge neapărat!Felicitări din partea Comsomolului Moldovei cu prilejul noului an, 2019
 
Stimați comuniști și cititori ai ziarului «Comunistul»!

Comitetul Central al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova vă felicită pe dumneavoastră cu prilejul Anului Nou, 2019!
Anul pe care-l lăsăm în urmă nu a fost unul ușor atît pentru noi, comsomoliștii și comuniștii din țară, cît și pentru toți cetățenii ei. Moldova a rămas să fie stat capturat, iar regimul de la guvernare a continuat să promoveze politica sa de genocid față de poporul moldovenesc.

La fel ca și în anii precedenți, elita guvernantă, împreună cu partidele-satelit, n-a încetat încercările sale de a nimici PCRM prin blocadă informațională, prin presiune asupra consilierilor locali de toate nivelurile, precum și asupra membrilor de rînd ai partidului. Pe parcursul acestui an, au fost destituiți din funcție șase vicepreședinți de raioane din partea PCRM.

Cu toate acestea, comsomoliștii și comuniștii au continuat lupta împotriva actualului regim atît la nivel local, cît și la nivel central. Deputații comuniști au apărat activ și în mod profesional interesele cetățenilor, au demascat schemele criminale ale regimului guvernant, au elaborat și au propus proiecte de legi direcționate spre binele societății.

Uniunea Comunistă a Tineretului din Moldova în anul 2018 a efectuat o muncă activă de educație patriotică a tineretului, pe parcursul anului a restabilit și a restaurat sute de morminte ale veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei, au adus în ordine zeci de monumente consacrate eroilor. Comsomoliștii au participat activ la acțiunea internațională «Felicită-l cu prilejul Anului Nou pe veteranul Marelui Război pentru Apărarea Patriei», precum și la alte acțiuni. Această activitate va fi continuată și în anul ce vine.

În mod deosebit ținem să menționăm faptul că anul 2018 a fost plin de evenimente jubiliare semnificative. Avem în vedere jubileul de 25 de ani al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova și 100 de ani de la fondarea Uniunii Leniniste Comuniste a Tineretului, date în a căror cinste au fost organizate numeroase manifestări festive de proporții. Noi putem afirma cu toată certitudinea că, și peste un secol ce s-a scurs de la întemeierea ULCT, ideile de stînga, ideile comunismului și ale internaționalismului, au rămas actuale și continuă să fie solicitate. Faptul că manifestări consacrate acestui jubileu au avut loc concomitent în multe țări demonstrează în mod elocvent că, în majoritatea sa, tineretul din întreaga lume este predispus să accepte anume ideologia comunistă. Ceea ce înseamnă că mișcarea de stînga se dezvoltă și ea are o bună perspectivă pentru viitor. Noi ne mîndrim de faptul că sîntem urmașii marii mișcări de tineret, ai cărei fondatori au demonstrat că, unindu-ne în jurul aceleiași idei, putem schimba mersul istoriei.

Și anul 2019 va fi bogat în multe evenimente interesante și importante. Dar principalul este că anume în acest an poporul moldovenesc va avea posibilitatea să schimbe în mod cardinal viața politică din țara noastră. Anume în acest an Moldova se poate izbăvi de statutul de stat capturat, și asta va depinde întru totul de fiecare dintre noi.

Noi le dorim tuturor comsomoliștilor, comuniștilor și cititorilor ziarului «Comunistul» multă sănătate, unitate, să rămînă devotați idealurilor și principiilor noastre și, cu toții împreună, cu întreg poporul moldovenesc, să eliberăm țara noastră de uzurpatorii de la putere.

Noi sîntem convinși că, uniți împreună, vom învinge neapărat! Istoria în repetate rînduri a demonstrat acest lucru.

Diana Caraman secretara CC al UCTM
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: