Vom învinge! Nici o îndoială!
РУС. MOLD.
» » Vom învinge! Nici o îndoială!

Vom învinge! Nici o îndoială!

31-12-2015, 10:01
Viziuni: 1 220
  
Versiunea de tipar   
Vom învinge!  Nici o îndoială!Adresarea preşedintelui Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin către cetăţeni cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou

Dragi compatrioţi!

 

Anul care se încheie a fost unul complicat pentru toată ţara. Nici pentru Partidul Comuniştilor, 2015 nu a recut fără şocuri şi pierderi.

 

Însă, noi comuniştii, pe parcursul tuturor anilor de activitate ai PCRM, am demonstrat întregii societăţi că ştim să rezistăm în faţa loviturilor. PCRM, întotdeauna, a depăşit cu demnitate cele mai complicate situaţii şi crize.

 

O caracteristică care deosebeşte PCRM de restul formaţiunilor politice a fost, întotdeauna, echilibrul şi responsabilitatea la luarea deciziilor strategice, grija pentru ţară şi popor.

 

Spre sfărşitul acestui an, PCRM a mai primit o lovitură de trădare din spate. Noi, comuniştii, am făcut faţă acestei lovituri. Nu încape îndoială. Şi nu trebuie să ne fie frică de procesul de purificare a rîndurilor formaţiunii.

 

Cu atît mai mult că PCRM, nu doar o dată, a trecut prin experienţa de trădare a foştilor săi tovarăşi. Toate acestea nu fac decît să consolideze şi să călească şi mai mult membrii formaţiunii noastre.

 

Comuniştii de rînd din teritorii, organizaţiile primare de partid şi secretarii acestora, condamnă trădătorii, sunt montaţi decisiv. PCRM dispune de o echipă unită formată din patrioţi adevăraţi, comunişti devotaţi. Iar acest lucru a fost demonstrat, recent, la plenara Comitetului Central.

 

Conferinţele de dare deseamă şi alegeri, care s-au încheiat, au demonstrat că atît comuniştii, cît şi oamenii de rînd înţeleg că dacă nu era Partidul Comuniştilor, Moldova ar fi încetat să mai existe ca stat suveran. Atît timp cît există PCRM, Moldova are viitor, Moldova are şansa să existe ca stat independent şi suveran.

 

Astăzi, mai mult ca niciodată, vreau să vă spun, mulţi stimaţi tovarăşi, că oricît de greu nu ar fi, cît de complicată şi nedreaptă ar fi viaţa de zi cu zi, totuşi, tristeţea, dezamăgirea şi disperarea nu trebuie să-şi găsească locul în inimile voastre.

 

Vă doresc fiecăruia din voi multă căldură şi mai multe bucurii în noul an, să aveţi parte de sănătate de fier şi succes în tot ceea ce vă propuneţi.

 

Moldovei noastre dragi îi doresc să devină un stat cu adevărat independent şi Patrie echitabilă pentru fiecare cetăţean în parte.

 

La Mulţi Ani! 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: