Dodon se spală pe mîini sau logodna care a avut loc
РУС. MOLD.
» » Dodon se spală pe mîini sau logodna care a avut loc

Dodon se spală pe mîini sau logodna care a avut loc

5-04-2019, 14:33
Viziuni: 408
  
Versiunea de tipar   
Dodon se spală pe mîini sau logodna care a avut locA doua rundă de negocieri între partidele parlamentare s-a redus la dialog
 
Consultațiile pe marginea creării coaliției parlamentare au fost inițiate ilegal de către Igor Dodon, care ocupă funcția de președinte al RM. Prima rundă s-a desfășurat la zero, același rezultat era de așteptat și pentru a doua rundă. Ceva, însă, s-a schimbat în regatul danez... pardon... moldovenesc și ceea ce nu se poate îneca iese, totuși, la suprafață.

La întrevederea planificată la Președinție s-au prezentat doar reprezentanții a două partide — PDM și PSRM. Blocul ACUM a ignorat invitația lui Dodon. În schimb, cei din ACUM, la rîndul lor, au invitat la discuții «toți deputații de bună credință». Ultimii nu au întîrziat să apară. S-a constatat că, în actualul Parlament, «deputați de bună credință» sînt foarte puțini și cu toții fac parte din Partidul lui Șor.

Văzînd asemenea oaspeți, liderii blocului ACUM au dat bir cu fugiții. Maia Sandu a reușit doar să strige că «au venit cei care, într-o situație normală, trebuiau să stea la închisoare». În replică, i-a «zburat» replica Marinei Tauber în stilul «tu însăți ești o proastă». Cu asta discuția a fost epuizată.
 
Dar cum rămîne cu «preșe¬dintele tuturor»? Igor Dodon a considerat că instituția șefului statului și-a îndeplinit misiunea după ce a creat o platformă pentru consultații privind majoritatea parlamentară, iar deciziile ulterioare trebuie să fie adoptate de partide fără imixtiune din partea dînsului. Adică, eu nu sînt eu și calul nu-i al meu, mi-am făcut treaba, așa că dați-mi geanta în carouri și eu șterg putina... iar pe final vă spun că, deși, «există diferențe între PDM și PSRM», cele două partide au «și multe în comun, în special pe chestiuni sociale». Din cele menționate mai sus reies următoarele: Partidul Socialiștilor susține în totalitate genocidul social declanșat de Partidul Democrat împotriva poporului moldovenesc și, în caz de necesitate, este dispus chiar să contribuie la acest proces.

Dumneavoastră, mult stimați cititori, ați văzut probabil nu o singură dată cum se miros cîinii între ei demonstrîndu-și, în acest fel, dragostea canină. Ceva de acest gen s-a atestat și la finalul «discuțiilor prezidențiale» cu numărul de ordine 2. «Au fost expuse pozițiile ambelor părți, menționate disensiunile și viziunile comune (Înseamnă că, totuși, acestea există — nota I.L.)», a menționat președintele formal al Partidului Socialitilor, Zinaida Greceanîi. «Acum, trebuie să convocăm organele de conducere ale Partidului Socialiștilor și să discutăm cu colegii ce decizii adoptăm în continuare», a continuat ea. Ați putea nici să nu le convocați — aceste organe de conducere. Oricum este clar, totul merge spre nunta politică între doi pseudo¬antagoniști.

Președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a fost mai sincer și a declarat că clasa politică trebuie să se așeze la masa negocierilor «pentru a depăși criza politică creată după alegeri în Moldova» și «scopul acestei întîlniri a constat în a prezenta viziunea asupra viitoarei guvernări».
 
De asemenea, Vladimir Gheorghievici a condamnat «poziția partidelor din blocul ACUM, care au refuzat, din nou, să participe la dialogul cu formațiunile politice parlamentare».

În traducere din limba iezuită în limba omenească asta ar însemna următoarele — puteți să mergeți în pădure, noi aproape că avem un partener și aproape că sîntem însărcinați cu o coaliție. Anume așa, fără alte ocolișuri, s-a exprimat Păpușarul, care a calificat negocierile drept «un pas spre viitoarea coaliție».

Reiese că la cimitirul politic din Moldova, alături de mormintele AMN, PLDM și PL, groparii din PDM au săpat o groapă imensă pentru viitoarea victimă — Dodon și «socialiștii» lui.

Dar pînă nu s-a produs acest lucru, nu disperați, dragi pămînteni. Foarte curînd, PDSRM va elibera țara noastră de oligarhie!

Ivan Lecarev
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: