Felicitări, domnilor mincinoşi!
РУС. MOLD.
» » Felicitări, domnilor mincinoşi!

Felicitări, domnilor mincinoşi!

4-03-2016, 18:02
Viziuni: 1 346
  
Versiunea de tipar   
Felicitări, domnilor mincinoşi!Întreaga activitate a PSRM, 

a partidului lui Usatîi, a PDM şi a altora de teapa lor se bazează pe înşelăciune, mituire şi trădare 


Pe 27 februarie, pe Internet au fost postate două fotografii de la întîlnirea deputatului în Parlament, domnul Dodon, cu alegătorii din satul Corjevo, raionul Dubăsari.


În informaţia însoţitoare se anunţa că «întreaga organizaţie primară de partid a PCRM din satul Corjevo, în frunte cu primarul comunist, trece în rîndurile PSRM».

 

Bineînţeles, imediat au pornit comentariile din partea adepţilor PSRM. Cum să nu pornească, doar «le-a picat» o bucată atît de gustoasă!.. Pe cînd situaţia reală a fost cu totul alta.


În organuzaţia primară de partid din satul Corjevo se află la evidenţă 28 de comunişti. La întîlnirea cu respectivul deputat au mers consilierii primăriei din partea PSRM, doi comunişti consilieri în consiliul local şi primarul satului. S-a discutat despre problemele stringente ale satului, iar despre trecerea comuniştilor în rîndurile PSRM nici n-a fost vorba.


Dar socialiştii întotdeauna ard de dorinţa să se mai laude cu ceva! Întreaga activitate a PSRM, a partidului lui Usatîi, a PDM şi a altora de teapa lor se bazează pe înşelăciune, mituire şi trădare. Pe membrii partidului lor, ei nu-i aleg dintre alegători în temeiul unor considerente ideologice, ei se ocupă de şantaj şi mituirea membrilor altor partide, în primul rînd — ai PCRM.


Să-i privim pe liderii Partidului Socialiştilor de-a dreptul în faţă. Preşedintele partidului e un trădător şi anturajul lui de asemenea e mai în întregime din trădători. Ei judecă despre alţii după sine. O asemenea «muncă» ei duc în toate raioanele, încercînd «să-i achiziţioneze» pe prim-secretarii organizaţiilor raionale ale PCRM, pe comuniştii mai activi, pe consilierii în consiliile locale, pe directori de şcoli şi grădiniţe. O manieră de activitate ca cea a PSRM are şi partidul lui Usatîi, o au şi democraţii.


Bunăoară, în comuna Lipnic din raionul Ocniţa, neînduplecatului primar comunist i-a fost ticluit cu aţă albă un proces penal, cu alte cuvinte «i-au întins o cursă». Dar au dat cu oiştea în gard. Primarul s-a dovedit a fi un adevărat comunist şi a reacţionat cu totul altfel decît se aşteptau ei, adică, ştiindu-se nevinovat, nu s-a speriat de ameninţările lor. Acum ei, cam tot în aceeaşi manieră, au tăbărît asupra altui comunist — vicepreşedintele raionului Ocniţa. Au încercat să-l cumpere şi pe prim-secretarul CR Drochia al PCRM, şi tot nu le-a mers.


 Iar nu de mult s-a declanşat un scandal printre consilierii din partea partidului lui Usatîi în consiliul raional Drochia, care au declarat cu nedumerire: «Cine suntem noi? Din care partid facem parte? În raion nu există nici organizaţie raională, nici organizaţii primare al acestui aşa-numit partid. Nu există o asemenea structurizare a lui în republică. Deci, într-adevăr, reiese că «Partidul nostru» este, de fapt, partidul lşui Usatîi».


Astăzi, deseori poţi auzi vorbindu-se că PCRM trebuie să intre în coaliţie cu partidele de stînga. Dar unde-s aceste partide de stînga? Eu, în calitate de comunist cu o mare vechime de aflare în rîndurile acestui partid, nu le văd, iar să fac careva coaliţii cu trădătorii, şperţarii şi şantajiştii consider mai prejos de propria mea demnitate.

 

Oleg Mantorov 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: