Putin a susținut Partidul Comunist al Rusiei
РУС. MOLD.
» » Putin a susținut Partidul Comunist al Rusiei

Putin a susținut Partidul Comunist al Rusiei

19-07-2016, 17:00
Viziuni: 1 319
  
Versiunea de tipar   
Putin a susținut Partidul Comunist al RusieiLa întîlnirea sa cu liderii fracțiunilor din Duma de Stat, Vladimir Putin s-a pronunțat pentru obligativitatea dezbaterilor electorale, la care în mod categoric insistă PCFR, informează corespondentul  de la ”Красная линия”.

”Contez pe faptul că dezbaterile electorale vor contribui la venirea în Duma de Stat a unor oameni activi, eficienți, cointeresați de rezultatul final”, a spus Vladimir Putin.


De asemenea, Președintele FR a susținut poziția PCFR în ceea ce privește sfera educațională și cea a sănătății. ”Astăzi, noi nu putem renunța și nu vom renunța la învățămîntul gratuit și la asistența medicală gratuită. În primul rînd, acestea sunt prevăzute de un articol din Constituție, în al doilea, serviciile cu plată, desigur, se pot extinde, însă doar concomitent cu creșterea bunăstării cetățenilor. Noi trebuie să ne dăm seama de unde am pornit, în ce situație se află economia noastră și sfera socială”.


Pe 13 iulie, la o conferință de presă ținută la Moscova, liderul PCFR, Ghenadi Ziuganov, a declarat că PCFR va insista ca în Duma de Stat de legislatura a șaptea primordial pentru examinare să fie considerat proiectul de lege ”Cu privire la învățămîntul pentru toți”, pregătit de PCFR.


Alegerile deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse de legislatura a VII-ea vor avea loc pe 18 septembrie 2016 într-o unică zi de scrutin.

 

Alegerile se vor desfășura după un sistem mixt: din 450 de deputați, 225 vor fi alegi conform listelor de partid  pe o circumscripție federală unică, ceilalți 225 – pe circumscripții cu un singur mandat. Pentru a accede în Duma de Stat după sistemul proporțional, partidele trebuie să depășească bariera de 5%, iar candidații pe circumscripții e suficient să obțină majoritatea relativă de voturi.

 

La 1 ianuarie 2016, în Federația Rusă (inclusiv teritoriul Crimeii) au fost înregistrați 109820679 de alegători. Alegerile vor fi considerate valabile cu oricare prezență, deoarece un anumit prag de prezență nu a fost stabilit.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: