Partidul Democrat a confirmat: viitorul președinte trebuie să fie o marionetă
РУС. MOLD.
» » Partidul Democrat a confirmat: viitorul președinte trebuie să fie o marionetă

Partidul Democrat a confirmat: viitorul președinte trebuie să fie o marionetă

21-09-2016, 19:28
Viziuni: 698
  
Versiunea de tipar   
Partidul Democrat a confirmat: viitorul președinte trebuie să fie o marionetăAlegerea președintelui de către toți cetățenii Moldovei, care au dreptul de a participa în procesul electoral, nu are nicio importanță pentru coaliția de la guvernare, pentru că viitorul șef al statului va fi supusul actualului Parlament și chiar Guvernului.

Acest lucru a fost confirmat, pe 21 septembrie, de către deputatul din partea Partidului Democrat, Sergiu Sîrbu, în cadrul dezbaterilor publice pe tema: „Ce fel de preşedinte caută societatea? De care societate are nevoie preşedintele?”, organizate de agenția IPN.

 

Răspunzînd la o întrebare, Sîrbu a declarat că trebuie să se voteze ”doar pentru candidatul potrivit”, pentru că, dacă va fi ales un președinte ”care se va pune în opoziție totală față de majoritatea parlamentară, față de Guvern, cu acele atribuții pe care le are (președintele – nota red.), va fi un conflict în permanență”.

 

”Un președinte care va fi susținut de Guvern, de Parlament și vor lucra în unison, atunci, anume acel președinte va avea putere, deoarece va lucra în unison cu toate puterile statului”, a subliniat deputatul din partea Partidului Democrat aflat la guvernare.

 

În așa fel, a fost confirmată în totalitate autenticitatea poziției Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, care îndeamnă cetățenii să boicoteze viitoarele alegeri, să nu participe, în general, la scrutin.

 

Insistînd pe faptul că alegerile președintelui Republicii Moldova sunt ilegale, comuniștii au constatat că ”viitorul președinte este condamnat la rolul de marionetă cu împuterniciri limitate”.

 

”Nici unul din actualii candidați nu va putea să-și îndeplinească nici una din promisiunile sale populiste, dacă acest lucru nu le va permite să-l facă actualul regim de la guvernare, care, și după alegerea oricui ar fi la funcția de președinte, va păstra pîrghiile puterii în mîinile sale. Concetățeni, luați aminte! Atunci cînd vi se spune contrariul, asta nu-i altceva decît o minciună premeditată!”, declară cetățenilor Partidul Comuniștilor din Republica Moldova. скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: