Elena Bodnarenco: ”Guvernul nocturn al lui Filip încă o dată a demonstrat că astăzi Republica Moldova este un stat capturat”
РУС. MOLD.
» » Elena Bodnarenco: ”Guvernul nocturn al lui Filip încă o dată a demonstrat că astăzi Republica Moldova este un stat capturat”

Elena Bodnarenco: ”Guvernul nocturn al lui Filip încă o dată a demonstrat că astăzi Republica Moldova este un stat capturat”

27-09-2016, 13:19
Viziuni: 1 296
  
Versiunea de tipar   
Elena Bodnarenco: ”Guvernul nocturn al lui Filip încă o dată a demonstrat  că astăzi Republica Moldova este un stat capturat”Statul capturat poate deveni liber doar în cazul în care poporul va face alegerea sa. Iar alegerea poporului înseamnă alegeri parlamentare anticipate. Această declarație a fost făcută marți, 27 octombrie,  după ședința Parlamentului, de către Elena Bodnarenco, deputat în Parlament din fracțiunea PCRM.

”Astăzi, 85 la sută din populația Moldovei trăiesc mai jos de limita sărăciei. 90 la sută din pensionari primesc o pensie mai mică decît minimumul de existență. Mii de copii nu frecventează școala, alți mii de copii pleacă împreună cu părinții din țară. Și toate acestea se întîmplă, pentru că, stimați cetățeni, ne-a fost furat miliardul. Dar și mai rău decît acum va fi dacă la guvernare va continua să rămînă majoritatea liberal-democrată”, a declarat deputatul.


Potrivit ei, la ședința Parlamentului, în cadrul căreia și-a asumat responsabilitatea pentru un pachet de legi antipopulare, guvernul nocturn al lui Filip a demonstrat încă o dată că Republica Moldova este un stat capturat.


”În afară de interesele Fondului Monetar Internațional, ale unor donatori occidentali și ale majorității parlamentare, pentru acest guvern alte interese nu există. Fiecare cetățean al Republicii Moldova trebuie să știe: dacă la putere vor continua să rămînă aceiași guvernanți, fiecare muncitor, timp de 25 de ani, va achita miliardul din salariul său. Asta înseamnă că fiecare pensionar va achita miliardul din pensia sa. Asta înseamnă că și copiii noștri nu vor avea în grădinițe alimentația cuvenită, că în instituțiile medicale bolnavii nu vor fi tratați în modul cuvenit. Instituțiile medicale, cele de instruire și culturale vor fi închise. Pe Moldova o așteaptă încă un val de reforme, – în sfera de pensionare și în cea administrativ-teritorială – ,acestea fiind îndreptate împotriva omului. Statul capturat se poate salva din captivitate și poate deveni liber doar în cazul în care poporul va face alegerea sa. Și aceasta alegere trebuie să fie alegerile parlamentare.


Doar demisionînd actuala putere liberal-democratică, doar demisionînd gruparea criminal-mafiotă care a capturat Moldova, vom putea întoarce țara poporului – principalul suveran și stăpîn al ei”, a declarat deputatul Elena Bodnarenco.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: