Jocuri murdare cu încrederea și speranțele oamenilor
РУС. MOLD.
» » Jocuri murdare cu încrederea și speranțele oamenilor

Jocuri murdare cu încrederea și speranțele oamenilor

28-10-2016, 14:05
Viziuni: 1 206
  
Versiunea de tipar   
Jocuri murdare  cu încrederea  și speranțele oamenilorSe apropie ziua de 30 octombrie 2016, și regia farsei politice cu denumirea «alegeri prezidențiale» ni se perindă în cele mai nerușinate moduri. Cred că acum pentru nimeni nu mai este un secret cine și în ce scop a pus la cale toate acestea.

Doar pe parcursul săptămînii curente, pînă în ziua de joi, din cursa electorală au ieșit trei pretendenți, printre care și domnul Lupu, președinte formal al Partidului Democrat, care, înainte de alegeri, deodată «s-a dumerit» în situație, «a căpătat un auz mai ascuțit» și a început să dea la stînga și la dreapta promisiuni de tipul: «Voi asigura pensionarilor o bătrînețe îndestulată» și altele de același fel. Ce-i drept, în timpul deplasărilor în autobuzul său pitoresc, însoțit de o suită impunătoare, nu pretutindeni a fost întîmpinat cu brațele deschise. Cu alte cuvinte, așa cum se obișnuiește în cercul «bratanilor» de la putere, l-au folosit încă o dată în interesul lor pe domnul Lupu, iar acum l-au scos din joc, pentru că nu mai au nevoie de el.


Pe primul plan a început să se înalțe Igor Dodon, care în ceea ce privește metodele de luptă electorală nu s-a prea deosebit de stăpînii săi, iar cine sunt acești stăpîni ai lui credem că îi este clar fiecărui om cu minte sănătoasă. Din cauza lipsei de resursă umană, domnul Dodon continuă să plaseze în mass-media fel de fel de invenții ratate, cum ar fi anunțuri de tipul: «Un grup de membri ai PCRM vă invită la o conferință de presă», la care conferință participă trădători de felul dumnealui, inclusiv membri ai PSRM, și veterani aduși în capitală din diferite colțuri ale țării. Și deloc nu-i pasă domnului Dodon că i-a sortit pe acești oameni la o rușine, dezonorîndu-le anii pe care le-a mai rămas să-i trăiască. Pe dumnealui îl interesează doar un singur lucru: să-și facă piar, prin orice mijloace. Respectivele metode sunt cunoscute de toată lumea, mărul nu cade departe de copacul în care a crescut, la fel ca și ghinda — de stejar. Dar dacă ghinda are șansa să răsară din ea un stejărel, mărul, dacă nu-l vor ciuguli păsările, așa și va putrezi.

 

Astăzi ne putem pune întrebarea: «Și ce s-a ales din colosalele mijloace financiare cheltuite pentru piarul lui Lupu, Dodon și al altor candidați?». Răspunsul iată care este. Aceste cheltuieli li se vor întoarce înzecit celor care le-au suportat. Și din nou din contul nostru: din contul reducerii finanțării producătorilor agricoli, din contul majorării prețului la carburanți și micșorării prețului de achiziție la producția agricolă, din contul înghețării indexării pensiilor și a salariilor bugetarilor, din contul majorării de prețuri, impozite și tarife. Avem la ce medita — încă nu-i tîrziu…


Nerușinata și murdara campanie electorală urmărește astăzi un singur scop — cu orice preț să mențină la putere actuala guvernare, în nici un caz să nu admită alegeri parlamentare anticipate. Iată de ce noi, comuniștii, le spunem tuturor: «Boicotați alegerile nelegitime și inutile! Trebuie să schimbăm nu un președinte lipsit de drepturi pe altul la fel — trebuie să schimbăm însăși puterea! Zădărnicirea acestui show politic rușinos va da o posibilitate reală de a dizolva Parlamentul și de a organiza alegeri parlamentare anticipate». Iată de ce noi facem apel către toți oamenii să zădărnicească planurile guvernării, care s-a obrăznicit peste măsură.


Boicot alegerilor președin-telui! Să obținem alegeri parlamentare anticipate!

 

Oleg Mantorov, președinte al comisiei de partid a CC al PCRM

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: