Moldovei — numai bine și pace!
РУС. MOLD.
» » Moldovei — numai bine și pace!

Moldovei — numai bine și pace!

31-12-2016, 09:02
Viziuni: 1 087
  
Versiunea de tipar   
Moldovei — numai bine și pace!Adresarea către concetățeni a președintelui Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, cu prilejul Anului Nou
Dragi prieteni, tovarăși! 
 
Permiteți-mi să vă felicit din toată inima cu prilejul sosirii în viața noastră a unui an nou — 2017!
 
Pentru Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, pentru toți părtașii noștri și pentru toți cei care mai țin minte Moldova ca pe un plai prosper, pentru toți cei care așteaptă schimbări, anul 2017 e unul deosebit — anul centenarului Marii Revoluții Socialiste din Octombrie.
 
Vă doresc să trăiți aceste vremuri de restriște cu demnitate, fără a vă umili în fața cuiva. Totodată, vă doresc tuturor și cît mai multe forțe, pentru a nu vă supune intemperiilor vieții de astăzi, pentru a le putea opune rezistență și a le învinge. 
 
Moldovei noastre îi doresc numai bine și pace! Fericire și bunăstare fiecărei familii! Între cetățenii țării noastre să dăinuie respectul și înțelegerea reciprocă!
 
Toate inițiativele dumneavoastră să fie cu gînduri bune și să vă îndreptățească așteptările! Să aveți izbîndă în tot ceea ce veți face!
 
Vă doresc ca în anul ce vine să se înfăptuiască visul nostru comun — visul la o viață demnă aici, acasă, în patria noastră, în Moldova!
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: