Plecînd — vină!
РУС. MOLD.
» » Plecînd — vină!

Plecînd — vină!

30-12-2016, 12:50
Viziuni: 956
  
Versiunea de tipar   
Plecînd — vină!Iată că se și încheie unul dintre cei mai controversați ani din viața noastră, din viața țării noastre
Anul acesta s-a remarcat prin bătălii politice fierbinți. «Pasionații» divanului, care au atacat în mod constant «oligarhii» nestingheriți, luptele de importanță locală în culoarele Parlamentului și în bucătării, sălile televizate și de internet a clănțăilor de mare calibru.
 
Și, desigur, desemnarea așa numitului «președinte» — regele gol, încercînd să-și acopere adevărata sa goliciune cu toga largă a multiplelor promisiuni. În contextul de față, termenul «regele gol» înseamnă că fără a da nimic în schimb, el cere onoare regală. În afară de asta, societatea a constatat că criza (atît cea politică cît și cea economică) poate continua la infinit cu o aplicare demnă mai bună, dacă putem spune așa. Pentru fiecare din noi, locuitorii Moldovei, anul 2016 a fost foarte diferit.
 
Fericit și trist. Cu realizări temporare și pierderi.
 
Este oare rău? În mare parte — nu. Dacă analizăm cu atenție greșelile pe care le-am făcut în 2016, atunci, vom putea evita repetarea acestora pe viitor.
 
Și din nou, eșecurile anului care trece nu sunt un motiv pentru depresie, nu sunt motiv pentru a lăsa mînile în jos, ci, dimpotrivă, sunt un motiv de a medita asupra vieții, un motiv de a înțelege ce trebuie să se schimbe. Chiar dacă nu prea ne dorim acest lucru.
 
A apărut o altă realitate. Pentru a corespunde ei trebuie să renunțăm la concepțiile care ne împiedică să mergem înainte spre un viitor normal și stabil. În caz contrar, cu atît mai rapid se va dezvolta procesul de degradare morală, mintal-psihologică și cultural-comunicativă.
 
În ceea ce privește anul care vine, cred că va fi unul generos în evenimente ce vor avea o importanță deosebită pentru diferite categorii de cetățeni.
 
Fără îndoială, fiecare are propriile interese și așteptări de la anul care vine, însă, să ne urăm unul altuia răbdare, nervi de fier, care, vai, ce ne vor mai fi de folos pentru ca fiecare scop nobil să fie atins.
 
În continuare, ne așteaptă multe treburi, de aceea, pur și simplu nu avem timp pentru disperare. Sănătate, fericire și prosperitate! La Mulți Ani, dragi prieteni!
 
Eugeniu Marian
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: