Pescuitul sportiv al CNA
РУС. MOLD.
» » Pescuitul sportiv al CNA

Pescuitul sportiv al CNA

28-04-2017, 16:02
Viziuni: 932
  
Versiunea de tipar   
Pescuitul sportiv  al CNADacă cineva nu știe ce reprezintă în sine pescuitul sportiv voi explica: arunci undița, scoți peștele (de dorit cît mai mare), te fotografiezi cu el, după care îl arunci înapoi în apă.


Această comparație mi-a venit în cap după ce viceprimarul de Chișinău, Nistor Grozavu, reținut în ajun de către Centrul Național Anticorupție (CNA), a fost plasat amabil în arest la domiciliu de către judecătoria sectorului Buiucani. Chipurile, Grozavu colaborează cu ancheta, pune complicii pe tava unul după altul. Dacă așa este, apare o întrebare logică: oare de ce rămîne la libertate primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă? Or, Grozavu a hoțit banii fără știrea șefului său nemijlocit? Cu greu îmi vine să cred. Pentru că odată ce s-ar uita la actuala conducere a primăriei capitalei, academicianul Kurceatov ar fi exclamat: «Este mai ușor să-l îmbogățești pe Uran decît pe acești oameni!».


Cum putea fi eliberată o persoană care a făcut din primărie afacere de familie știu doar pescarii sportivi din cadrul CNA. Tot ei au mai arestat un grup de oameni, însă, cel mai trist este faptul că acest teatru al aresturilor în masă nu are nicio legătură cu lupta împotriva corupției. Pur și simplu, escrocii mari scapă de cei mai mici, unele fețe vor fi înlocuite cu altele, dar, în esență, nimic nu se va schimba.


«Acțiunile calculate» ale CNA-ului devotat lui Plahotniuc nu puteau să nu fie aplaudate de socialiști. Consilierul municipal din partea PSRM, Ion Ceban, a declarat că vor «sta cu toții». Vom spera că «cu toții». Inclusiv doamna Eugenia Ceban, or, dosarul penal în baza căruia ea a fost demisă din cadrul direcției sociale a primăriei nu a fost clasat ci amînat.


De ce se bucură socialiștii nu este tocmai clar. Pentru că ei sînt următorii la rînd. Tendința pe care o observăm este foarte clară. Inițial, păpușarul l-a înfundat în pușcărie pe Vladimir Filat și i-a distrus partidul, apoi a urmat rîndul «Partidului Nostru» și a liderului acestuia — Renato Usatîi, care nici nu îndrăznește să apară în Moldova, acum, trebuie să înțelegem că este timpul liberalilor, a lui Ghimpu și Chirtoacă. Și dacă socialiștii vor ajuta PDM-ului să modifice în Parlament sistemul electoral, ei nu vor mai fi necesari.

 
Eugeniu Marian
 
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: