Adjunctul lui Chirtoacă promite că va începe să vorbească la primele rezultate ale investigaţiilor
РУС. MOLD.
» » Adjunctul lui Chirtoacă promite că va începe să vorbească la primele rezultate ale investigaţiilor

Adjunctul lui Chirtoacă promite că va începe să vorbească la primele rezultate ale investigaţiilor

22-02-2016, 13:45
Viziuni: 1 172
  
Versiunea de tipar   
Adjunctul lui Chirtoacă promite că va începe să vorbească la primele rezultate ale investigaţiilorViceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, – mîna dreaptă a primarului, liberalul Dorion Chirtoacă, – a promis că se va expune cu privire la percheziţiile efectuate pe 22 februarie la Primărie imediat cum vor fi date publicităţii primele rezultate ale anchetei.

 

După cum informează independent.md, Nistor Grozavu nu a dotit să comenteze în nici într-un mod percheziţiile efectuate, spunînd doar că respectiva anchetă poate fi legată de sfera eliberării autorizaţiilor şi de disciplina în construcţii.


 

În dimineaţa zilei de 22 febrtuarie, în cadrul anchetei penale privind faptele de corupţie, colaboratorii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) au efectuat percheziţii la Primăria municipiului Chişinău.


 

După cum a comunicat serviciul de presă al CNA, mai multe persoane responsabile de la Primăria municipală, precum şi reprezentanţi ai altor organizaţii de administrare locală, colaboratori ai Serviciului Vamal şi agenţi economici deţin calitatea de bănuiţi în 35 de cauze penale pe fapte de corupţie.


 

În cadrul respectivelor acţiuni de urmărire penală a fost efectuată o percheziţie la domiciliul lui Vasile Olaru, şef al Duirecţiei municipale de autorizaţii în domeniul construcţiilor, suspectat de corupţie pasivă.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: