Cu ziarul «Comunistul» — înainte!
РУС. MOLD.
» » Cu ziarul «Comunistul» — înainte!

Cu ziarul «Comunistul» — înainte!

10-12-2015, 13:32
Viziuni: 9 331
  
Versiunea de tipar   
Cu ziarul  «Comunistul» —  înainte!La oficiul poştal central din Chişinău a avut loc tradiţionala Zi a abonatului


Această zi este importantă şi pentru lucrătorii departamentului poştal, şi pentru colaboratorii redacţiilor, şi, desigur, pentru toţi cei pentru care lucrează aceştia — pentru cititori. Bineînţeles, ziarul «Comunistul» nu a rămas la o parte de această sărbătoare.


Scopul acţiunii este clar — de a avea întîlniri cu abonaţii şi de a-i atrage pe alţii noi. În această zi, mulţi doritori au avut posibilitatea să aboneze publicaţiile îndrăgite la un preţ preferenţial. Noi de asemenea am stabilit un preţ de abonare cu 20% mai mic decît tariful obişnuit. Fără falsă modestie, vom sublinia faptul că publicaţia noastră are în Moldova cea mai mare armată de abonaţi — pînă în prezent, la ziarul «Comunistul» în variantă rusă şi moldovenească s-au abonat circa 14 mii de oameni.


Clar lucru, în ziua de astăzi, cînd trăim timpul unei dezvoltări vertiginoase a tehnologiilor informaţionale, a crescut o generaţie care nu prea apelează la publicaţiile periodice şi puţin ce cunosc despre abonarea la acestea. Dar, oricît ar avansa internet-ul, televiziunea şi radioul, gazeta va rămîne să fie mereu prezentă în viaţa noastră. Anume această opinie a exprimat-o Svetlana Agheeva, locuitoare a Chişinăului, care s-a apropiat de standul gazetei «Comunistul».


În afară de standul său în local, gazeta şi-a expus reclama şi în stradă (noi am fost unicii care am riscat s-o facem chiar şi în pofida timpului umed şi cu vînt). Ne-au ajutat mult s-o facem voluntarii din rîndurile comsomoliştilor. Ei nu numai că au împărţit ziarul la mulţi dintre trecători, dar au şi intrat cu ei în discuţie, aflînd opinia oamenilor nu doar despre «Comunistul», ci şi despre situaţia în ansamblu pe ţară.


Pavel PALII, funcţionar:

- Ne-am săturat de furturile celor de la putere. Aceşti conducători trebuie alungaţi şi băgaţi la închisoare, aşa cum s-a făcut cu Filat. Dar şi oamenii trebuie să fie mai activi. Poporul] moldovenesc, uneşte-te în lupta pentru dreptate!

 

Tatiana OSTROVSCAIA, pensionară:

- Indiscutabil, această Alianţă hoaţă trebuie schimbată. Cît priveşte ziarul, eu sunt cititoarea «Comunistului» din anul 2005. Acum vreau să menţionez designul împrospătat al ziarului, modul în care sunt prezentate materialele, apoi şi faptul că aveţi autori noi.

 

Olga CARAMAN, casnică:

- Familia noastră abonează «Comunistul», doar soţul meu este activist al PCRM. Ne place că aţi modificat imaginea ziarului. E mai atrăgătoare, mai prezentabilă. Ar fi bine să publicaţi mai multe materiale cu teme din întreaga republică.

 

Nicolai COVALGI, fermier:

- Uitaţi-vă ce se face în agricultura noastră! O dezordine totală! O bătaie de joc de cei care lucrează pîmîntul! Prodfucţia nu avem unde şi cui s-o vindem, iar compensaţiile cuvenite nu ajung pînă la noi. Şi ne mai vrem în Europa! Ziarul «Comunistul» îl citesc, dar, recunosc, nu regulat, doar cînd mi se nimereşte în mîini. Am văzut că în ultimul timp publicaţi materiale bune, tăioase. S-o ţineţi tot aşa şi mai departe!

 

Doar în această zi, armata de abonaţi ai ziarului «Comunistul» s-a mărit cu cîteva zeci de noi cititori.


Din partea redacţiei


În mod separat, redacţia îşi exprimă recunoştinţa pentru ajutorul în organizarea campaniei de abonare de Ziua abonatului comsomoliştilor, precum şi comuniştilor şi activiştilor din organizaţiile primare de partid din municipiul Chişinău: lui Nicolai Rusol — secretar pentru ideologie al CR al PCRM din sectorul Botanica, Dеnis Iachimovschi — lider al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova, Dianei Caraman — secretar pentru probleme organizatorice al CC al UCTM, Vadim Bradarschi — OPP nr.44, Piotr Tcaci — OPP nr.60, precum şi comsomolistei Îxana Bondari. Băieţi, vă mulţumim mult pentru ajutor şi sprijin!

 

Dmitri Crîmov 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: