Democrații fac banca
РУС. MOLD.
» » Democrații fac banca

Democrații fac banca

19-07-2017, 16:24
Viziuni: 781
  
Versiunea de tipar   
Democrații fac bancaCu ajutorul mitingurilor  benevol-forțate, regimul guvernant încearcă să împingă în Parlament o lege antidemocratică
 
Zvonurile apărute în ultimele cîteva zile referitor la faptul că proiectul de lege cu privire la schimbarea sistemului electoral va fi adoptat în lectură finală joi, 20 iulie, cu voturile deputaților din partea Partidului Democraților și a Partidului Socialiștilor, încep să se adeverească.

După cum a devenit cunoscut, pe toți lucrătorii structurilor de stat din Chișinău și  din alte localități ale Moldovei, în care la funcții de conducere se află reprezentanți ai Partidului Democrat, au fost obligați ca joi, pe 20 iulie, la ora 9 dimineața, să vină în preajma edificiului Parlamentului pentru a participa la un miting organizat în scopul ca cetățenii să-și exprime susținerea modificării sistemului electoral.

Autoritățile folosesc nu pentru întîia oară așa-numita resursă administrativă, pentru a-i impune pe lucrătorii structurilor de stat să participe la rușinoasele „manifestări de masă”, creînd astfel aparența unei largi susțineri de către popor a inițiativelor legislative ale regimului care a uzurpat puterea în țară.

Ca exemplu ne pot sluji mitingurile în sprijinul proiectelor Partidului Democrat, organizate în acest an la Chișinău, Edineț, Ialoveni, Cahul și în alte orașe din țară. La fel și participarea regizată în dezbaterile pe marginea schimbării sistemului electoral a reprezentanților administrației publice locale și centrale, a colaboratorilor întreprinderilor „Moldova-Gaz”, „Poşta Moldovei”, „RED Nord”, „RED Nord-West”, „Registru” și altele.

Conform informației disponibile, de data aceasta, – la 20 iulie –, pentru a crea aparența  unui „colosal număr de părtași”, Partidul Democrat intenționează să-i gonească la mitingul de la Chișinău chiar și pe colaboratorii spitalelor și policlinicilor din raioane.

Asta face dovada directă a faptului că așa-numiții democrați și ortacii lor – așa-numiții socialiști – își pot realiza planurile lor antipopulare și antistatale doar pe calea coruperii, a șantajului și intimidării.

pcrm.mdскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: