A pus un cuvînt despre poporul sărac
РУС. MOLD.
» » A pus un cuvînt despre poporul sărac

A pus un cuvînt despre poporul sărac

16-08-2017, 17:27
Viziuni: 1 257
  
Versiunea de tipar   
A pus un cuvînt despre poporul săracSpicherul Parlamentului Andrian Candu a menționat într-un interviu ce anume reprezintă cea mai mare bogăție a țării.

 

Nu, nu este vorba despre integrarea europeană, așa cum obișnuim să credem. Nu este vorba nici despre Constituție pe care Candu împreună cu complicii săi o violează, sărmana, în fel și chip. Nici măcar nu este vorba despre noile automobile și apartamente ale deputaților transfugi. Este vorba despre... oameni.

 

Declarația a șocat oarecum pentru că actuala guvernare își aduce aminte de oameni doar în preajma alegerilor, iar în restul timpului pe dimensiunea acestui segment progresează amnezia.

 

Și, într-adevăr, de ce să te gîndești la oameni atunci cînd ești la guvernare ? Pentru că cei de la guvernare înțeleg mai bine interesele poporului decît însuși poporul. De aceea și încearcă să-l pună în patul lui Procust al propriilor interese.

 

Tot interviul lui Candu reprezintă un adevărat coctail de fățărnicie, minciună și verbiaj – pe care dacă-l asculți ai impresia că ai mîncat odată un kg de zahăr. Cum să nu, doar interviul a fost dedicat împlinirii a 26 de ani de Independență a țării, prin urmare a abundat în frumusețe și demagogie.

 

Președintele organului legislativ nu a spus niciun cuvînt despre succesele guvernării ”pro-europene” începînd cu anul 2009. Este și firesc pentru că asemenea succese nu au fost înregistrate, în schimb, se atestă un declin care vine să înrăutățească viața ”celei mai mari bogății a statului” și o fărădelege banditească obișnuită. Toate acestea vor continua. Așa consideră Candu. El a spus-o direct: ”Eu consider că, cu fiecare an, noi vom fi din ce în ce mai prosperi”. Cine sînt acei ”noi” cred că nu mai trebuie să explicăm.

 

De ce Candu și cei care sînt cu el au scuipat pe opinia poporului atunci cînd au semnat renumitul Acord de Asociere cu UE, cînd au rescris după ei Constituția, cînd au botezat limba maternă cu denumirea caracteristică unui alt stat, cînd au pus pe seama poporului miliardul furat de ei, cînd ... ?

 
Deoarece asemenea exemplare se au de oameni doar pe ei (și, respectiv, ”cea mai mare bogăție a statului” tot ei sînt, acest lucru a fost remarcat corect de Candu), iar restul – masele – animale, ceva ce se încadrează între roboți biologici și bovine ...
 
Dmitri Crîmov.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: