Este timpul pentru risipa banilor
РУС. MOLD.
» » Este timpul pentru risipa banilor

Este timpul pentru risipa banilor

30-09-2017, 09:39
Viziuni: 530
  
Versiunea de tipar   
Este timpul pentru risipa banilorMajoritatea parlamentară, care nu întotdeauna răspunde inițiativelor socialiștilor, de această dată a reușit să ne surprindă prin decizia de a aloca Comisiei Electorale Centrale banii necesari pentru organizarea referendumului din 19 noiembrie pentru demiterea primarului suspendat Dorin Chirtoacă. Este vorba despre nici mai mult — nici mai puțin — 9 milioane de lei.
 
Este clar că banii nu vor fi luați din buzunarul lui Candu, Leancă, sau Violeta Ivanov. Banii vor fi luați din buzunarele noastre. Sincer vorbind, dacă chișinăuienii ar fi fost rugați acum vreo șase ani în urmă, ei înșiși ar fi colectat suma necesară pentru demiterea prostului de la Colonița. Atunci, însă, PDM era în prietenie strînsă cu liberalii și nici nu putea să miroase a referendum. Acum este altă situație. Pentru a-și consolida puterea în țară, arena din capitală le este necesară ca și aerul democraților. De aceea, ei sînt dispuși să cheltuiască banii publici dar nu să și-i împartă așa cum fac de obicei.

Și, într-adevăr, doar nu vor oferi o atare bucată bună, cum este Chișinăul, socialiștilor și, cu atît mai mult, Maiei Sandu, care, la fel, vrea să se facă primăriță. (Adevărat, ea intenționează să facă Chișinăul oraș-grădină în mai puțin de un an, după care, în caz de succes la alegerile parlamentare din 2018, să sară în fotoliul de deputat, iar noi va trebui să alegem un nou «administrator abil și gospodar» din gloata de ignoranți idioți ce visează doar la treuca cea mare).

Și, totuși, nu ar fi rău să luăm banii destinați «împărțirii», s-au gîndit cei din PDM. «Foarte simplu!» — a comunicat prim-vicepreședintele formațiunii, tot el premierul Pavel Filip. Și a propus de a aloca instituțiilor de stat surse suplimentare pentru extinderea colaborării cu organizațiile neguvernamentale. «Organizațiile neguvernamentale trebuie să devină parte a procesului de elaborare a politicilor, nu doar la etapa de monitorizare, dar și la cele mai incipiente etape de elaborare a documentelor», a declarat «premierul nocturn».

Cred că în spatele acestei balade se poate foarte ușor rupe mai mult de 9 milioane de lei pe care urmează să-i primească socialiștii pentru jucării.

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: