Regimul uzurpator din Moldova a degradat pînă la lupta împotriva veteranilor de război și ai muncii
РУС. MOLD.
» » Regimul uzurpator din Moldova a degradat pînă la lupta împotriva veteranilor de război și ai muncii

Regimul uzurpator din Moldova a degradat pînă la lupta împotriva veteranilor de război și ai muncii

27-11-2017, 11:40
Viziuni: 75
  
Versiunea de tipar   
Regimul uzurpator din Moldova a degradat pînă la lupta împotriva veteranilor de război și ai muncii Asupra acestui fapt indică Partidul Comuniștilor din Republica Moldova într-o Declarație de susținere a Consiliului Republican al Veteranilor
 
În Declarație se menționează în mod special:

”Partidul Comuniștilor din Republica Moldova își exprimă indignarea profundă în legătură cu atitudinea nedemnă a Guvernului Republicii Moldova.

Prim-ministrul Pavel Filip intenționează să evacueze Consiliul Veteranilor din încăperea pe care Consiliul o ocupă absolut legal. Acest caz revoltător arată, încă o dată, că pentru actuala guvernare nu există nimic sfînt, că este gata să degradeze pînă la lupta împotriva veteranilor de război și ai muncii. Guvernul manifestă incompetență în a depăși sărăcia și corupția, însă, scontează că va avea suficientă forță administrativă pentru a învinge veteranii.
 
Noi înțelegem că asemenea noțiuni ca ”rușinea” și ”bunul simț” sînt  străine pentru membrii Guvernului actual. Totuși, măcar ceva uman trebuie să rămînă în ei  ? Și pentru ei ar trebui să existe niște ”linii roșii” peste care nimănui nu i s-ar permite să treacă? Judecînd după comportamentul lor în raport cu veteranii, ei și-au pierdut definitiv aspectul uman și au călcat în picioare noțiunile de bine și rău.

Toată lumea ține minte că anume veteranii au învins fascismul și distrugerile post-război.  Ei au construit Moldova.  După natura lor, ei sînt Învingători ! Ei nu pot fi învinși de niște funcționari fără rușine și nerecunoscători.
 
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova își exprimă susținerea față de Consiliul Veteranilor.
 
Tovarăși, nu cedați ! Noi sîntem cu voi ! Alături de voi este tot poporul multinațional din Moldova!
 
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova
27 noiembrie 2017 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: