Gheorghe Duca fără supărare: «Nu știu dacă este normal, dar nu cred că este nenormal»
РУС. MOLD.
» » Gheorghe Duca fără supărare: «Nu știu dacă este normal, dar nu cred că este nenormal»

Gheorghe Duca fără supărare: «Nu știu dacă este normal, dar nu cred că este nenormal»

22-01-2016, 15:30
Viziuni: 2 508
  
Versiunea de tipar   
Gheorghe Duca fără supărare: «Nu știu dacă este normal, dar nu cred că este nenormal»Președintele Academiei de Științe a Moldovei, Gheorghe Duca nu consideră «normal» faptul că el și bașcanul Găgăuziei  - Irina Vlah, nu au fost invitați  la ceremonia secretă de depunere a jurămîntului și învestirea Cabinetului Filip.

 

«Eu și doamna Vlah suntem membri din oficiu și atunci seara tîrziu nu ne-au mai deranjat. Era mai important ca miniștrii să intre în funcție imediat. Noi deja eram în funcție. Nici nu mi-a explicat nimeni, dar nici nu cred că trebuie. Nu știu dacă este normal, dar nu cred că este nenormal», a opinat Duca.

 

Fiind învestit de Parlament, pe 20 ianuarie, cu grave încălcări de procedură, Cabinetul lui Pavel Filip a depus jurămîntul Republicii Moldova în mare secret și în ultimele minute ale aceleiași zile. Inaugurarea a avut loc după ora 23.00 la Reședința de stat a președintelui, care a fost înconjurată de sute de polițiști. Este de remarcat faptul că pînă în ultimul moment nu a fost comunicată ora și ziua depunerii jurămîntului de către membrii noului Executiv. Potrivit unor surse media, miniștrii Cabinetului lui Filip au fost aduși pe ascuns la Reședință.

 

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah și președintele Academiei de Științe, Gheorghe Duca au depus jurămîntul, în calitate de membri ai Guvernului, abia pe 22 ianuarie.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: