Căpitan America
РУС. MOLD.
» » Căpitan America

Căpitan America

29-06-2018, 11:35
Viziuni: 32
  
Versiunea de tipar   
Căpitan AmericaDesantul lui Plahotniuc s-a dus în capitala SUA în duet
 
Prim-ministrul Pavel Filip s-a întîlnit cu actualul secretar de stat și fostul director al CIA, Michael Pompeo și cîteva figuri mai mici. Spicherul Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu și colegii lui din Georgia și Ucraina au sosit pentru a primi instrucțiuni în vederea unor noi acțiuni anti-ruse.

Dacă e să avem în vedere faptul că la începutul lunii curente, președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a efectuat o vizită în Statele Unite ale Americii, atunci «vectorul european», pe atît de mult promovat de democrați, treptat, își schimbă direcția și devine pro-peste ocean.

Uniunii Europene nu-i arde acum de Moldova — acolo, în general, se intensifică criza migrației cărei i se va dedica un summit oficial al UE săptămîna aceasta. De altfel, dacă e să luăm în calcul că cel neoficial, de săptămîna trecută, a eșuat, nu trebuie să așteptăm «înțelegerea tovarășilor». Iată că și a trebuit, în așteptarea vremurilor mai bune, să dăm țara noastră yankeilor. Iar cei din urmă au nevoie de un singur lucru — prezența totală și activă a SUA în regiune. Și merg spre acest scop cu viteza unei locomotive.

Succesele sînt evidente: americanii s-au amplasat confortabil în România, se poziționează în Ucraina și vor să vină și în Moldova. În toate acestea există logică. Moldova contemporană se află, practic, sub conducere externă. Actuala guvernare îndeplinește imediat și cu sîrguință toate indicațiile ce vin de la București. Haideți să spunem lucrurilor pe nume — noi sîntem o colonie a statului vecin. Iar pentru că România, la rîndul ei, este o colonie a SUA, nouă ni se oferă rușinosul statut de «colonie la pătrat».

În acest fel, «majoritatea» pro-guvernamentală nu este altceva decît o administrație colonială cu toate consecințele implicite. De aici reiese că, de acum încolo, cei din metropolă intenționează să privească printre degete toate ilegalitățile pe care le comite regimul din Moldova. Pentru că el reprezintă «puii noștri de cățea».

Iar «puii de cățea» îndeplinesc cu ardoare orice dorință a suzeranilor, chiar și cele mai îndrăznețe. Fapt demonstrat de rezoluția adoptată de Adunarea Generală a ONU cu privire la retragerea imediată a trupelor rusești din Transnistria, provocată de autoritățile moldovenești.

Are loc o consolidare sistemică a colaborării militare între Chișinău, București și structurile euroatlantice occidentale. Și nu este vorba aici despre anumite convingeri principiale, așa cum încearcă să ne convingă Plahotniuc & Co. Lucrurile sînt mult mai simple.

Demonstrîndu-și loialitatea pentru NATO, politicienii moldoveni scontează să păstreze gratitudinea Washingtonului și Bruxellesului, să continue să facă uz de susținerea Occidentului, să primească și să împartă «corect» credite și granturi. Și cel mai important — să beneficieze de privilegiul de a avea dreptul să nu raporteze despre cum se cheltuiesc acești bani.

Iar atît timp cît societatea moldovenească nu se poate determina unde să meargă și cu cine să prietenească, elita politică din Moldova s-a determinat pe marginea acestei chestiuni. Scopul final — lichidarea statalității moldovenești. Intensificarea unionismului și organizarea provocărilor interminabile în direcția Rusiei, să confrunte cetățenii țării într-un conflict armat. După care să lichideze Moldova în calitate de stat independent și suveran cu aderarea sa ulterioară la România. Iată o așa apocalipsă în concordanță cu Armaghedonul.

Ivan Lecarevскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: