Schimbare ce nu schimbă nimic…
РУС. MOLD.
» » Schimbare ce nu schimbă nimic…

Schimbare ce nu schimbă nimic…

22-09-2018, 14:04
Viziuni: 419
  
Versiunea de tipar   
Schimbare ce nu schimbă nimic…În Cabinetul de Miniștri au fost făcute noi remanieri. Cineva a fost rugat să plece, iar adevărații știrliți — să rămînă.
 
Și principal nu e faptul că au fost concediați cei care lucrau prost, — toți cei de acolo lucrează de mîntuială, — ci faptul că, în ajun de alegeri, democrații trebuie să arăte lumii o activitate intensă îmbinată cu o severitate rațională.

Totul este corect: cînd în bordel domină dezordinea, e schimbat personalul, nu mobila. Se zvonește că liderul PDM cunoaște respectiva axiomă nu din auzite. Dacă-i așa, în acest caz ar fi trebuit să fie concediată laolaltă întreaga componență a Cabinetului de Miniștri. La fel și secretarii de stat, șefii de secție, referenții și alți trîntori în funcții de stat, care nu fac nimic, dar, de fapt, nici nu sînt capabili să facă ceva, deoarece nu pricep nici o iotă în cea ce au de făcut în funcția pe care o dețin.

Dar, conform logicii deformate a democraților, cei concediați își fac foarte bine treaba în funcțiile pe care le ocupă. Și de ce atunci sînt concediați? Iată explicația «coordonatorului întregii Moldove»: Guvernul a lucrat bine (???), dar sînt domenii în care trebuie să se lucreze și mai bine. Cum mai bine? Așa ca să fie îndreptățite așteptările tuturor cetățenilor țării. Anume de aceea, în opinia dumnealui, în structurile guvernului este nevoie de oameni noi.

Deci, după cum vedem, lucrurile sînt potrivite tocmai așa ca să încapă în «patul lui Procust» al «cursului promoldovenesc» declarat de Partidul Democrat, și asta doar ca speranțele și dorințele poporului să devină realitate în cele mai scurte termene, poate chiar pînă la alegerile parlamentare.
 
Și ce vrea poporul? Întîi de toate (și cu asta, după cum ni s-a spus, PDM este absolut de acord), trîntorii din verticala puterii să fie schimbați cu alții.
 
Această schimbare poate fi explicată: după cum ne informează regulat teleholdingul «Plahotniuc TV», rîndurile Partidului Democrat cresc. Și profitorii care au completat recent PDM, vor să fie hrăniți bine, pe cînd numărul de funcții bune pentru asta e, totuși, mic. Deci, nu rămîne altă soluție decît cea de a împinge pe cineva «de la treucă»! Desigur, PD nu-i va lăsa pe aceștia fără bucata de pîine cu unt, îi va numi în alte funcții (fără a ține seama de specializare și capacități), iar dacă asemenea funcții nu se vor găsi, le vor inventa.

Așa că, după cum vedeți, și lupii vor fi sătui, și oile își vor da voturile pentru democrații «severi, dar cu dreptate». Pe de altă parte, se cunoaște că, schimbînd locul numerelor care trebuie să fie adunate, rezultatul adunării va rămîne același…

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: